Witam,
Prosiłbym o nie odsyłanie mnie do funkcji szukaj czy tez wujka google. Wiem że oni nie gryzą i szukałem i czytałem ale chciałbym sie poradzic , bo jakby nie było od teg czytanie ogłupiałem

Tak więc, zależy mi na wydajności w mojej tośce. Mam ja dopiero od PN a już wgrywałem różnego rodzaju softy ( C&C 1.35 Final, WM 6.5, 6.1,6.0, a aktualnie mam mam wgranego softa z forum znajdującego się pod nazwa Play 3.06), nie wspominając o różnego rodzaju dodatkach. Chciałbym się dowiedzieć którego roma najlepiej wgrać, do tego, zależy mi na GAPI ( czytałem na portegeclubie i xda developers i nie mogę znaleźć jakiegoś dobrego sterownika[?][nie wiem czy poprawnie to nazywam] Nie ukrywam, zależy mi na tym by emulatory itp programy oraz głównie filmy chodziły płynnie na tyle na ile pozwala sam telefon
Tak jak pisałem na początku postu, szukałem w google, próbowałem sam cokolwiek wykombinować, szukałem na forach zagranicznych ( j. ang nie jest mi straszny ) ale po prostu nie mogę nigdzie znaleźć tego co potrzebuje... mam nadzieje że mi pomożecie. Z góry za wszelaką pomoc dziękuje.
P.S Może jest to mój pierwszy POST ale nie jestem osobą która znika z forum po uzyskaniu rady. Zawsze służę pomocą gdy tylko umiem i potrafię pomóc.