szukam serwisu - g900

• 1 Odpowiedzi
  • 955 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

szukam serwisu - g900
« dnia: Październik 04, 2010, 10:04:47 »
Siema. Od 3 miesięcy moja Tośka leży i się kurzy bo padło mi gniazdo usb i nigdzie nie mogę znaleźć fachowca który by mi to naprawił w jakiejś przystępnej cenie. Sama Tośka jest na bank sprawna bo podłączałem ją pod zastępcze źródło energii i wszystko było ok. Postanowiłem w końcu coś z tym zrobić i mam nadzieję na Waszą pomoc w tej sprawie:
1. Jeśli ktoś ma jakiś namiar na serwis pogwarancyjny który bez jakiś wariacji cenowych przelutowałby mi nowe gniazdo usb to bardzo proszę o adres, telefon, cokolwiek (preferuję okolice między Łodzią a Wrocławiem ;P )
2. Może ktoś z Was ma Tośkę z uszkodzonym np wyświetlaczem to ja bardzo chętnie kupię samą płytę główną (cena oczywiście do uzgodnienia)

« Ostatnia zmiana: Październik 05, 2010, 01:53:32 wysłana przez lucuszysko »

*

Offline WiLLove

• **
  • 119
  • Sprzęt: Apple iPhone 3GS
Odp: szukam serwisu// kupię płytę główną // sprzedam Tośkę
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 04, 2010, 13:10:21 »
Wiem że może troche daleko, ale w Olsztynie jest serwis ktory zaproponował mi zrobienie mojej tośki (mam zerwane gniazdo usb, rozebrał ją w 3 minuty i powiedział ze ma zerwane punkty lutownicze i że naprawa wyniesie 100zł),ale nie mam na razie kasy na coś takiego.

Na razie jade na chińskiej multi ładowarce (ładuje wszystkie baterie telefonów). Jak chcesz to dam ci namiar na ten serwis ;)