Witam!
to moje początki, a jak wiadomo one często bywają trudne... ale cóż zafascynowany urządzeniem jakim jest Tośka postanowiłem ją kupić, czekam tylko na jakąś "okazje", ale nie o tym chciałem...
w temacie jest napis "pulpit zdalny" więc przejdę do tego.
jak wiadomo mając dwa PC'ty podłączone do internetu możemy a komputerze A korzystając ze pulpitu zdalnego "bawić" się na komputerze B, a jak by to wyglądało jak byśmy do "schematu" zamiast komputera A wstawili Toshibę G900??
czy istnieje możliwość oglądania pulpitu PC'ta na Tośce??
jeśli chodzi o sprawy związane z dostępem do netu to bez obaw, mam kartę sim służbową w erze z pakietem BlueConnect 500MB i ewentualnie kilkaset złotych co miesiąc gratis od firmy i mogę korzystać z netu bez ograniczeń, co do prędkości to tam gdzie głównie przebywam bez problemu telefony łapią zasięg HSxPA jak i mam dostęp do hot-spota...
teraz korzystam właśnie z połączenia PC<=>PC ale to nie jest do końca zgodne z polityką firmy... a możliwość połączenia G900<=>PC była by bardzo ciekawa, jeśli się nie da to oczywiście nie zniechęci mnie do zakupu, i tak ją sobie kupie i tak

tak jak by co to znalazłem jakieś info na forum o mobilnym zdalnym pulpicie ale tylko przez kabel i BT, post niestety był prawie sprzed roku więc postanowiłem założyć nowy wątek.
jeśli któryś z użytkowników forum próbował coś w tym kierunku zrobić to był bym wdzięczny za podzielenie się informacjami.
pozdrawiam
i na początek współpracy życzę jak najmniej lagów w sofcie:)