Od czego zacząć swoją przygode z G900??-czyli pomoc dla początkujących

• 2 Odpowiedzi
  • 620 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ipower

• *
  • 68
  • G900
przez ostatnie kilka dni pojawiły sie tematy niezadowolonych użytkowników tośki g900- dlaczego??? bo prawdopodobnie nie umieli dopasować jej do siebie \ ustawić\skonfigurować.-ppc to już nie jest zwykły telefon i wielu nie zdaje sobie z tego sprawy-ale dla tych którzy wiedzą co kupują:

od czego radzicie zacząć?? sam niedługo dostane moją tośke (z oryginalnym wm). Co trzeba zrobić żeby wszystko było ok. Jak i jaki wgrać rom itp...jakieś pliki,zmiany w rejestrze patche itp
prosze nie odsyłajcie mnie do innych tematów(bo tam opisujecie to juz w bardziej specjalistyczny sposób ze specjalistycznym słownictwem...) tylko wytłumaczcie co i jak-tak na chłopski rozum....;)

nie jednemu sie to przyda;P i byc może nie bedzie  już tematów w których nowi użytkownicy opisują swoje niezadowolenie itp...
W imieniu wszystkich początkujących swoją przygode z z toshibą g900 z góry dziekuje

Odp: Od czego zacząć swoją przygode z G900??-czyli pomoc dla początkujących
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 10, 2008, 12:33:06 »
Co trzeba zrobić to masz opisane, bez sensu jest kopiowanie cytatów z innych tematów (które i tak są przyklejone) bo komuś nie chce się poświęcić trochę czasu. Chcesz czy nie chcesz, zabawa PPC to czasochłonne zajęcie, no chyba że zadowalają cię standardowe ustawienia (a nie zadowalaja), więc zapraszam do lektury tematów przyklejonych...
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: Od czego zacząć swoją przygode z G900??-czyli pomoc dla początkujących
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 10, 2008, 12:44:09 »
poświęć trochę czasu na czytanie
dlaczego sadzisz że ktoś na nowo wszystko Ci opisze, skoro to wszystko już było i to nie raz
 masz przyklejone tematy i inne
closed!