0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
witamja mam Skype for Pocket PC Setup 2.2.0.45 angielsko języczny. znalazłem go jakoś tutaj na forum już nie pamiętam bo to było we wrześniu i działa chociaż na początku też miałem jakieś problemy. tosia się wieszała po nawiązaniu połączenia a teraz wszystko jest ok nie wiem od czego to jest zależne, ale założyłem nowy profil i śmiga aż miło. Rom orginalny 6.07BAI
Cytat: arnoldzik86 w Luty 18, 2009, 17:13:34witamja mam Skype for Pocket PC Setup 2.2.0.45 angielsko języczny. znalazłem go jakoś tutaj na forum już nie pamiętam bo to było we wrześniu i działa chociaż na początku też miałem jakieś problemy. tosia się wieszała po nawiązaniu połączenia a teraz wszystko jest ok nie wiem od czego to jest zależne, ale założyłem nowy profil i śmiga aż miło. Rom orginalny 6.07BAI to się podziel tym romem 6.07BAI każdy chce
Jeżeli sie ma g900 to tylni głośnik nie jest upierdliwy. Jeżeli tośka leży na jakimś meblu drewnianym, to wibracja potrafi go zagłuszyć ściszamy głośnik i do ucha zaraz testuję te nowe skype