skorka do GSPlayera

• 1 Odpowiedzi
  • 590 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline atomic76

• 42
  • Sprzęt: Toshiba G900 + 2GB Kingston
skorka do GSPlayera
« dnia: Grudzień 05, 2008, 13:31:32 »
Witam
GSPlayer -najlepszy odtwarzacz na pockety jesli chodzi o jakosc do obciazenia procka i pamieci a co za tym idzie zuzycia energii. Ale o tym juz zapewne wiecie. Plugin aac do niego pozwala bez problemu sluchac radia w aac+ z netu. Bardzo fajnie to dziala. Brakowalo mi tylko jakies fajnej strony graficznej softu. Sa do niego skorki ale glownie robione na qvga. Postanowilem wiec jedna przerobic na rozdzielczosc toski, zachowujac jedna podstawowa zalete GSPlayera -malego uzycia ramu. Skorke oryginalna gsamp-classic, poddalem przeskalowaniu, wyostrzeniu, wywaleniu wstretnego różowego koloru i zapisaniu plikow skorki na 256kolorow co pozwolilo zmiejszyc uzycie ramu z 1mb (oryginalna skorka tylko przeskalowana) do 300 kb.
zapraszam do potestowania zwolennikow gsplayera
Pozdrawiam

*

Offline Czarnas

• **
  • 230
  • Sprzęt: Toshi G9oo
Odp: skorka do GSPlayera
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 05, 2008, 16:25:36 »
Swietna skorka :]
Powiedz mi Czy da sie cos z wiekszymi buttonami zrobic ??

Btw. Z wlaczonymi bassbostami etc. program siedzi na 900kb w pamieci do tego maks o.8% uzycia procka o.0 To juz task manager zjadl wiecej bo ~2o%

PS:
Z GSPlayerem udalo mi sie wycisnac naprawde max z moich sluchawek A2DP, nawet media player nie daje takiej glosnosci :] Powiem wiecem sprawdzilem przed chwila z moja motorolka V6 (naprawde glosny telefon i na glosniku i na sluchawkach) i nie czuje zadnej roznicy. W koncu nie trzeba sluchac na 1oo% volume  :ok:

Mam problem z A2DP, a mianowicie sterowaniem. Kombinowalem z tym, ale zalicza zwieszki po klepnieciu jakiegos buttonu :/
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2461305 - Dziala wczesniejsza wersja tego programiku na XDA. Link jak znajde znowu to wrzuce.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2008, 10:52:08 wysłana przez Czarnas »