Swietnie! Jest wiec jakas nadzieja. 2s to juz nie 5 czy 7. Mozesz jeszcze przetestowac jak np. puscisz film czy mp3 pod TCPMP i uspisz, po jakim czasie po obudzeniu dalej bedzie sie odtwarzac?
Przed chwilą sprawdziłem puściłem film (MacGyver) 69,7 MB w formacie 3gp na Windows Media (film oczywiście na karcie SDHC) wyłączyłem Tośkę poczekałem chwile i włączyłem ponownie
I CO film wystartował bez najmniejszego laga od momentu wciśnięcia przycisku power do usłyszenia i zobaczenie filmu mogło minąć
około 0,3 s w TCPMP nie mogę wyłączyć tosi podczas działającego filmu (najpierw pauzuje) później po przebudzeniu natychmiast naciskam Play (rysik czeka już gotowy nad ekranem aby było jak najszybciej) i film startuje tak samo szybko jak bym play nacisnął podczas włączonej tosi dużo wcześniej czyli poniżej 1 s.

Coś może mam namieszane w dobrym kierunku

na pewno mam namieszane z WIFI i Netem nie działa przez wgrywanie ustawień (NET, MMS, WAP) przez automatyczne ustawianie SMS-em

(muszę wreszcie to naprawić ale coś mi sie nie chce jak pomyśle o wgrywaniu tych wszystkich programów i gierek od nowa).
Jutro postaram sie zrobić HR (wcześniej Backup) i zobaczę jak będzie się zachowywała Karta SDHC na czystej tosi z wgranymi sterownikami tak jak podawałem wcześniej.
Dodam że teraz mam zainstalowany Spb Pocket Plus i przy wybudzaniu nie mam zminimalizowanych i uruchomionych w tle żadnych programów.