Witam,
Posiadam Toshibę G900 z ROM-em 3.07. Bardzo chętnie wypróbował bym inne romy, ale z uwagi na brak gwarancji na telefon nie chcę się wpakować w uceglenie telefonu. Zależy mi tylko na tym żeby Toshiba na nowym romie działała szybciej, nie klatkowała filmów, nie zjadała literek przy szybkim pisaniu i by był j. polski...
Widziałem wiele romów do pobrania szczególnie interesuje mnie ten bo jest polski język:
http://www.portegeclub.com/forum/viewtopic.php?t=2234Ale tutaj moje pytanie do Was:
1. Czy przed instalacją ROMU muszę robić Full Doc Format?
2. Czy w razie jakiś problemów z romem bez problemów wrócę do 3.07?
3. Czy nie będzie problemów z RadioROMem, bo słyszałem że po powrocie z 6.1 na 6.0 takowe występują.
4. Jaki jest narazie najlepszy (czyt. najszybszy i polski rom) bez znaczących błędów?
5. Jakie są szanse że przy zmienianiu romów uceglę telefon (nie mówimy to o braku zasilania, czy odpięcia kabla, ale uceglenia z winy ROMu.
6. Czy któryś z romów ma może w sobie sterowniki działające do SDHC, bo chętnie bym dokupił 8,16gb kartę, ale boję się że albo nie zadziała, albo będzie lagować. Co o tym sądzicie.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i proszę o pomocną odpowiedź,
nokia
P.S. Mam też jeszcze jeden duży kłopot. Po instalacji 3.07 świeżego telefon po 2 dniach nie chce nic instalować zarówno przez PC jak i z telefonu. Nie ma też nic na liście programów.
Po przeinstalowaniu softu jest OK, ale potem znów ten sam kłopot;/
Połączone: Listopad 01, 2010, 19:44:40
Drodzy forumowicze, widzę że jest wiele odsłon wątku, ale nikt sie nie wypowiada. Bardzo proszę o jakąś wskazówkę, bo jutro wyjeżdżam na pewien czas i chciałbym zrobić toshibę na cacy.
Z góry Wam dziekuję.