0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tomwil, dzięki za wskazówkę, moja ulubiona przeglądarka wreszcie na moim ulubionym PPC
Trzęsący się ekran to wina buildu 20755.Ja już robię downgrade do stabilnego 20273
Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli mówiąc o całości? Ale może po prostu zmęczony jestem...
Update, 18.10.2008, XIP 20748, Build 20273 PLK po wgraniu pojawia sie :error
A jak jest z spolszczeniem czy jest takie samo jak było w 3.07 czy moze jest to lepsze z playowskiej wersji.Czy aparat jest spolszczony wraz z ustawieniami.Oraz czy jak wgram go to nie bedzie mi działal gprs gdybym chciał wgrac ponownie win 6.0
Net fron mily bardzo ale niestety trial wygasl dzila dokladnie jeden dzien , przynajmniej u mnie a reszta hm... wf-fi i gprs zaczelo dzialac po HR, aparat foto. zaczol dzilac po SR, bo sie wszystko zawieslilo...a reszta ok, moze ten rozowo - bordowo jakis kolorek w kontaktach niebardzo, also reszt ok narazie dzila....
Na mojej Tosi nie działa S2V i Audio manager. Podejżewam że ma to coś wspolnego z kartą (mam zwykła 2 gb)W sumie da się bez tego żyć ale ten jeden i drugi soft bardzo mi odpowiada.Macie jakieś pomysły???O zapomniałem z pozimu manilli w zakładce internet nie działa mi przycisk do przegladarki Youtube jest ok
Witam czegos tu nie rozumie przy sciaganiu jest napisane wielkosc pliku 70,6 a sciagam 21,5 i po wgraniu pojawia sie error i tu mam problem