Tak mi sie laczyl, jak chcialem sam skonfigurowac wapa... Uzyj programu Network Wizard, tutaj masz test programu: http://msmobiles.com/news.php/6507.html
Mam problem z kontaktami z karty SIM. Po prostu nie wyświetlają mi się jeżeli chcę wybrać poprzez Manilie (druga ikonka z postacia osoby) oraz nie mam kontaktów, jeżeli wchodzę poprzez START (długie przytrzymanie) i następnie kontakty.Kontakty z karty SIM mogę wybrać tylko poprzez lewy przycisk z opcją TELEFON.Wydaje mi się, że to tylko mały błąd który będzie można poprawić w kolejnym wydaniu ROMu
Cytat: Citek w Marzec 24, 2009, 20:55:06Mam problem z kontaktami z karty SIM. Po prostu nie wyświetlają mi się jeżeli chcę wybrać poprzez Manilie (druga ikonka z postacia osoby) oraz nie mam kontaktów, jeżeli wchodzę poprzez START (długie przytrzymanie) i następnie kontakty.Kontakty z karty SIM mogę wybrać tylko poprzez lewy przycisk z opcją TELEFON.Wydaje mi się, że to tylko mały błąd który będzie można poprawić w kolejnym wydaniu ROMuTemu problemowi można w łatwy sposób zaradzić.... skopiuj kontakty z karty sim na tośke i problem zniknie jak kamfora
.....Mam jeszcze jedno zapytanie, czemu ciągle załącza mi się na Tośce ActiveSync?
dla mnie najlepszy rom, gratuluje i dziękuje twórcy mam tylko dwa problemy active sync (ciagle sie włącza) a drugi bardzo poważny to, brak u mnie mmsów :/ na innych romach smigają a na tym nie ma nwet takiej opcji (przynajmniej u mnie), może ktoś dopomóc ?? (z actsync sobie poradze sam ) dziekówka