Mam problem. Tosie G900 zakupiłem w tym miesiącu, nie wiem czy różni się czymkolwiek od waszych, bo nie powinna, a jednak wiele programów o których przeczytałem tu na forum nie działa mi. Np. ten Sychip. Instaluje się, później na zakończenie instalacji pisze, że nie kompatybilne czy coś w tym stylu i że może nie działać no i po próbie włączenia nic sie nie włącza. Próbowałem instalacji i na karcie i na pamięci wewnętrznej.
Program RAR też nie działał, więc niewiem czy jest coś podobnego do tego co działa na Tosiach.
Program Total commander również nie działa, aczkolwiek wcześniej zainstalowałem Task Manager i tam widziałem możliwość grzebania w rejestrze.
Przepraszam że trochę nie na temat ale głównie mnie interesuje ten Sychip i on mi nie działa.
A co do rejestru, to gdzie znajde te HKLM i HKCU? Tam są jakieś foldery i pliki w folderach ale żaden plik się tak nie nazywał. Teraz akurat nie mam przy sobie Tosi bo się ładuje ale pliki o ile pamiętam nie miały nazw tylko same rozszeczenia a nawet szukając pliku z takim rozszerzeniem nie było .hkml ani .hkcu
Nie mogę znaleźć odpowiedzi na te pytania. Z góry dziękuję.