Mam taką propozycję, dla posiadaczy G900,którzy się znają trochę na tym sprzęcie,abyśmy postarali się wspólnie rozwiązać największe problemy związane z Tośką.Może nawet udało by nam się zrobić stery do akceleratora graficznego,albo znaleźć jakiegoś programistę który był by ja w stanie zrobić, oczywiście za odpowiednią ceną.
Na początek proponował bym,aby każdy napisał jakie ma problemy w Tośce,i co go denerwuje.Napisał jakiego romu używa WM 6 czy WM 6.1, i jakiej kompilacji. Na jakim romie by widział swoją Tośkę, bo mam w planie ugotować romik,oczywiście nie sam,ale z waszą pomocą,który był by stabilny i miał rozwiązane najczęściej pojawiające się problemy.
Na koniec, znaczy po pewnym czasie zbierzemy wszystkie bugi, wybierzemy te które się najczęściej powtarzają, zbierzemy ekipę,i będziemy kombinować.
Najlepszym sposobem będzie zrobienie backup, i edytowanie rejestru na ślepo,sprawdzanie co się dzieje (to aby poznać lepiej rejestr) porównywanie rejestrów od różnych osób. Głównie pracowali byśmy na Ceregedit z poziomu PC.I drugą rzeczą była by podmiana plików z innych urządzeń.
Co wy na to??
Moja bugi które znalazłem:
-jakość rozmów
-głośność dźwięków
-mapowanie klawiatury (nie działają klawisze w emulatorach i niektórych grach)
-szybkość aparatu
-stery do grafy
-odczyt stanu baterii
-active sync (ja nie mam z tym problemu,ale niektórzy nie mogą się połączyć przez BT)
-wifi (Problemy z połączeniem)
-SDHC (stery)
A jeśli chodzi o system to WM 6.0 , ponieważ jest po polsku i ma mniej bugów niż WM 6.1