Program do monitorowania czasu połączeń

• 5 Odpowiedzi
  • 635 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 16, 2008, 15:31:40 »
Wielka prośba!!
Koledzy ze względu nie panowania nad darmowymi minutami do dziewczyny ostatni mój rachunek to 430zł (nie nie prowadze firmy  :worried:) przedostatni 250, jeszcze wcześniejszy 260  :( Cały problem tkwi w tym iż era jak najbardziej informuje o stanie bezpłatnych minut ale za połącznie się płaci a innej metody nie ma...

Ale do rzeczy... Szukam programu który liczył będzie ilość minut sekund tylko z jednym wybranym numerem... Fajnie gdyby program miał możliwość przerabiania 1SMS na sekundy i dodawał... Superancki byłby gdyby przy określonej liczbie minut słał alert do użytkownika... Gdyby program nie istniał, jestem gotowy komuś zapłacić nawet za napisanie takiego programu... Teraz dzwonie na czuja a wieczorem sprawdzam w BOA ile jest połączeń i czy nie przekroczyłem już... Męczące  :mad:

Straszna prośba... Koledzy pomocyyyy

*

Offline xutywx

• 294
  • Elektronik hobbysta ;)
    • Dendryt.pl
  • Sprzęt: G900
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 16, 2008, 16:33:06 »
Przeprowadź się do dziewczyny ;)
Tak serio to jest na pdaclub programik np o stanie konta w pre paid - miał jeszcze jakieś dodatkowe opcje i nie wiem czy nie było coś podobnego do tego jak Ci potrzeba. Poszukaj w tym temacie ;)

*

Offline globalbus

• Ekspert PDA
  • 6139
  • Power User // ROM Developer
  • Sprzęt: N900
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 16, 2008, 16:36:09 »
jemu chodzi o to, że ma głupiego Operatora, u którego nie może sprawdzić krótkim kodem pozostałej ilości minut do wykorzystania :wink:

soft zliczający np HS++, chociaż pewne opcje wymienione przez ciebie nie zadziałają tam.
"Wiedza zdobyta samodzielnie jest więcej warta niż przekazana przez inną osobę"

"ponieważ gotowanie to nie jest copy/paste"
paypal

*

Offline miba

• 4050
  • Sprzęt: Toshiba G900, doszedł x51v
Odp: Program do monitorowania czasu połączeń
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 16, 2008, 17:55:59 »
Wątek przypięty do publikowania programików nie służy do ogólnej dyskusji - wydzielam.

*

Offline gader

• 1455
    • gader - Play - Nowi znajomi
  • Sprzęt: Magic  & i200
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 16, 2008, 23:12:01 »
Co to ma byc 430zl>1200min>ponad 20h rozmawiales 20 godzin i jeszcze sadziles ze sie miescisz w limicie?
Tak serio to zmien opa albo zalatw sobie darmo rozmowy z oplata ryczaltowa do tego numeru.
No i helm olowiany zeby Cie promieniowanie tak szybko nie zabilo :)
Be more digital.
pıoɹpuɐ

« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 16, 2008, 23:40:37 »
Co to ma byc 430zl>1200min>ponad 20h rozmawiales 20 godzin i jeszcze sadziles ze sie miescisz w limicie?
Tak serio to zmien opa albo zalatw sobie darmo rozmowy z oplata ryczaltowa do tego numeru.
No i helm olowiany zeby Cie promieniowanie tak szybko nie zabilo :)

Stary ja mam 2000minut do panny za 20zeta i do tego abonament za 85zł (era 100 - dla stałych abonentów) w którym mam 220minut gratis... razem daje to 2220minut które zjadłem do ok 26... A między 26 a 2 następnego miesiąca dobiła reszta  :S

Dobra wracając do tematu... Który programik testować najpierw?? Skąd go zdobyć??

P.S. Bardzo przepraszam za błędne umieszczenie... Nie chciałem zakładać osobnego tematu bo stwierdziłem że to błachy problem, nie warty nowego tematu... i upchnąłem go tam... Przepraszam i dziękuje za poprawienie :ok: