Dawno tutaj mnie nie było, także pogubiłam się teraz w nowych wątkach. Mam nadzieję że to się jeszcze nie pojawiło, ale po pobieżnym przejrzeniu wątków nie widzę tej sprawy.
Mam stary problem (który teraz jakby intensywniej doskwiera) z szybkością działania klawiatury. Pomijając fakt, że przy 208MHz przy wpisywaniu smsów połyka literki, to przy korzystaniu z Opery i pisaniu posta np. na tym forum.... koszmar!! Po naciśnięciu przycisku muszę czekać ok 2s by móc wprowadzić następny znak!! Czy ktoś jeszcze ma taką sytuację? Wiem, że część z osób pisze z g900 na tym forum, podejrzewam, że nie mają oni takiego problemu, bo naprawdę pisać się nie da.
Następna sprawa a'propo klawiatury- kiedyś nie działała mi literka 'z' oddałam na gwarancji, minęły ze 3 miesiące.. teraz nie działa 'b'. Co jest? Dużo ludzi ma jeszcze z tym problemy? To tak co chwilę będzie się psuło? Nie chcę stracić gwarancji (tak, widzisz, dla mnie jest ważna- wiem że sama części rzeczy nie jestem w stanie naprawić, a mogą się popsuć) więc nie rozbiorę tego telefonu (a szkoda, bo w c600 mogłam wszystko sprawdzić jak wygląda hardwarowo...), czyli na 3 tyg mogę zapomnieć o telefonie (serwis+przesyłka)
Nie mówię o grach, ale jakby co kbdfix mam zainstalowane. Rom 3.07 BAI.
--edit--
Ach, właśnie, a'propo jeszcze opery, zapomniałam zapytać. Podczas wpisywania czegokolwiek (razi przy wpisywaniu adresów) zawsze wyskakuje softwarowa klawiaturka. Oczywiście w ustawieniach WM mam ją wyłączoną, za to w operze takiej opcji znaleźć nie mogę. NullKB nie działa poprawnie. Nie mam pomysłu jak to automatyczne wyrzucanie wyłączyć, za to w rejestrze też na ten temat nic nie znalazłam. Jakaś solucja..?