Problem z Uzard'em na g900

• 3 Odpowiedzi
  • 1021 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z Uzard'em na g900
« dnia: Październik 11, 2010, 17:11:27 »
Witam!
Czyściłem pamięć tośki metodą miejskiego samuraja- praktycznie wszystkie wewnętrzne pliki jakie się dało usunąłem. Teraz mam taki problem, że przeglądarka Uzard nie łączy mi się z serwerem ;/

Wygląda to tak, że wprowadzam adres, w okienku pojawia się standardowe "connetcing" ale nic wiecej się nie dzieje (czasem program się wiesza).

Próbowałem ze 3 razy przeinstalować, usuwać i jeszcze raz instalować - za każdym razem bez skutku.

Jakieś pomysły? Nie chce mi się robić master clear bo to dużo zabawy, ale nie wiem czy nie będę zmuszony ;/

*

Offline bartexsz

• 260
  • Sprzęt: Toshiba G900/ Spica
Odp: Problem z Uzard'em na g900
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 11, 2010, 18:22:33 »
wifi/3g dobrze ustawione? usuwałeś coś z folderu windows?
Linux is like a wigwam : no windows, no gates and apache inside.

Regulamin się kłania.

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 11, 2010, 23:39:22 »
Leciałem z usuwaniem bez litości, ale WiFi raczej jest ustawione dobrze, bo Google Maps, Internet Explorer, Opera itd. działają bez zarzutu.

Nie działa natomiast Uzard ;/
Na czas naprawy problemu jaką przeglądarkę polecacie? IE i Opera doprowadzają mnie do szału, a skyfire się na Azjatycką stronę Odry wypiął (a tym samym z rozpędu na mnie, chociaż mieszkam po stronie Europejskiej ) ;)

*

Offline huba95

• 280
  • Sprzęt: Milestone
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 12, 2010, 02:12:42 »
Iris Browser był świetny póki go RIM nie wykupił. Jeśli znajdziesz gdzieś caba to chyba będzie najlepszy wybór