Ja akurat dziś dostałem właśnie tą folię z allegro. Z naklejeniem nie było większego problemu. Osobiście uważam, że folia nie utrudnia pod żadnym kątem korzystania z dotykowego wyświetlacza. Widać na niej dosyć szybko ślady palców i wydaję mi się, że częściej trzeba będzie czyścić ekran. Rysik dobrze zachowuje się i ma wygodny poślizg(jeśli folia jest czysta,przy zabrudzonej zwiększa się opór).
Dużym plusem jest cena-7,50zł za 2 folie na Toshibę G900 oraz 1 sporo większa folia gratisowo.
Porównując z folią poliwęglanową (z klejem) Glasser jest wielkokrotnego użytku i daje większe poczucie bezpieczeństwa, jednak klej na poliwęglanówce troszkę niepokoi. Plusem na korzyśc poliwęglanu jest mała grubość, tzn.Glasser jest nieco grubsza i wyczuwalne jest to podczas obsługi rysikiem, mnie to osobiście nie przeszkadza, łatwo się przyzwyczaić,a poza tym różnica przy użyciu/nie użyciu folii jest na prawdę mała.
Podsumowując jednak jestem na tak. Niska cena, wielokrotna obługa i brak kleju przekonuje mnie do folii Glasser