to się wtedy zmieni

Póki co AS opanowany. Zabieram się za czyszczenie starej microSD, którą pożegnam 13 września.
EDIT. poza problemem wymienionym w 1 poście doszły jeszcze po połączeniu się z edge - brak neta (opera nie może się połączyć) no i opera mini laguje strasznie (ale to inną zawsze mogę ściągnąć). Okazuje się, że SPB Weather pobiera dane pogodowe czyli net jest. zabieram się za szukanie na forum
Napisane: Wrzesień 05, 2008, 14:56:01
Problem rozwiązany. HR i konfigurator ściągnięty z pewnej stronki. A że się tak zapytam czy ma ktoś gotową skompilowaną instalkę Opery Mini najnowszej? Korzystam z niestandardowej javy i ina kompiluje mi od razu pliczek instalatora a on jeszcze coś tam dociąga sobie z neta i wychodzi na to, że instalka zawisa na początku.
Mam też problem z wbudowaną w rom javą, strasznie tnie np. opere mini. CZy zainstalowanie starszej pomoże? No i gierki w javie, które chodziły na M2000 w innym emulatorze, nie chodzą ani na tamtym ani na tym wbudowanym - dlatego, że ekranik jest wvga?
Ide na tv jak coś to będę jeszcze pytał
Napisane: Wrzesień 05, 2008, 19:44:12
PO HR, Paru Tweakach, zainstalowaniu WVGA Patha v2, zainstalowaniu Jbed javy (której używałem na HTC) problemy zniknęły. No Opera troszkę jeszcze wolno chodzi ale i tak jest lepiej.
BTW. Czy po spięciu postów widać, że coś jest napisane czy dalej pisze brak nowych postów?