0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy mógłby ktoś wysłać quickmemu w cabie w polskiej wersji ? Bo szukałem i tylko jakieś chińskie były..
drugie pytanie brzmi jak wylaczyc automatyczne pokazywanie sie klawiatury ekranowej(najlepiej tylko jesli jest rozsuniety telefon)
I jakąś dobrą wersję WKtask'a też w cabie bo moja jest coś nie ten tego, bo pasek aplikacji wychodzi poza zasięg.. a tak nie powinno być.
Cytujdrugie pytanie brzmi jak wylaczyc automatyczne pokazywanie sie klawiatury ekranowej(najlepiej tylko jesli jest rozsuniety telefon)hasło "TurnOffAutoDeploy"
Cytat: globalbus w Luty 28, 2010, 11:51:20Cytujdrugie pytanie brzmi jak wylaczyc automatyczne pokazywanie sie klawiatury ekranowej(najlepiej tylko jesli jest rozsuniety telefon)hasło "TurnOffAutoDeploy"Warto zwrócić uwagę, że automatyczne wyświetlanie klawiatury ekranowej jest też zależne od programów i np. pomimo wyłączenia jej w rejestrze, Opera nadal chętnie nią wymachuje.
To ja podepnę się do tematu jeżeli można. Czy mógłby ktoś wysłać quickmemu w cabie w polskiej wersji ? Bo szukałem i tylko jakieś chińskie były.. I jakąś dobrą wersję WKtask'a też w cabie bo moja jest coś nie ten tego, bo pasek aplikacji wychodzi poza zasięg.. a tak nie powinno być.