Problem - wktask, quickmenu

• 6 Odpowiedzi
  • 1667 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem - wktask, quickmenu
« dnia: Luty 28, 2010, 00:06:39 »
wgralem sobie rom 6.5. wszystko fajnie poza dwiema rzeczami. automatycznie zainstalowany jest wktask i quickmenu. udalo mi sie to juz wylaczyc. mam teraz tylko pytanie jak ustawic zeby jak nacisne X program sie zamykal a nie minimalizowal. drugie pytanie brzmi jak wylaczyc automatyczne pokazywanie sie klawiatury ekranowej(najlepiej tylko jesli jest rozsuniety telefon)
« Ostatnia zmiana: Luty 28, 2010, 07:58:28 wysłana przez miba »

*

Offline miba

• 4050
  • Sprzęt: Toshiba G900, doszedł x51v
Problem - wktast, quickmenu
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 28, 2010, 07:57:34 »
Zmieniłem temat na sensowniejszy.  :-|
Wktask z tego co pamiętam ma konfig od tego jak sterować przyciskiem minimalizacji.

*

Offline DavidP

• **
  • 152
  • Sprzęt: Toshiba G900
Odp: Problem - wktask, quickmenu
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 28, 2010, 10:06:36 »
To ja podepnę się do tematu jeżeli można. Czy mógłby ktoś wysłać quickmemu w cabie w polskiej wersji ? Bo szukałem i tylko jakieś chińskie były.. I jakąś dobrą wersję WKtask'a też w cabie bo moja jest coś nie ten tego, bo pasek aplikacji wychodzi poza zasięg.. a tak nie powinno być.

*

Offline globalbus

• Ekspert PDA
  • 6139
  • Power User // ROM Developer
  • Sprzęt: N900
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 28, 2010, 11:51:20 »
Czy mógłby ktoś wysłać quickmemu w cabie w polskiej wersji ? Bo szukałem i tylko jakieś chińskie były..
tomme45i robił spolszczenie, wykaż się i znajdź (nie tutaj)

drugie pytanie brzmi jak wylaczyc automatyczne pokazywanie sie klawiatury ekranowej(najlepiej tylko jesli jest rozsuniety telefon)
hasło "TurnOffAutoDeploy"

I jakąś dobrą wersję WKtask'a też w cabie bo moja jest coś nie ten tego, bo pasek aplikacji wychodzi poza zasięg.. a tak nie powinno być.
Skonfiguruj...
"Wiedza zdobyta samodzielnie jest więcej warta niż przekazana przez inną osobę"

"ponieważ gotowanie to nie jest copy/paste"
paypal

*

Offline Lilim

• **
  • 215
  • Sprzęt: Toshiba G900
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 28, 2010, 12:16:50 »
drugie pytanie brzmi jak wylaczyc automatyczne pokazywanie sie klawiatury ekranowej(najlepiej tylko jesli jest rozsuniety telefon)

Warto zwrócić uwagę, że automatyczne wyświetlanie klawiatury ekranowej jest też zależne od programów i np. pomimo wyłączenia jej w rejestrze, Opera nadal chętnie nią wymachuje.

*

Offline Fliganos

• 467
  • Sprzęt: Toshiba g900 na C&C 1.35 Globalbusa
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 28, 2010, 13:37:07 »

Warto zwrócić uwagę, że automatyczne wyświetlanie klawiatury ekranowej jest też zależne od programów i np. pomimo wyłączenia jej w rejestrze, Opera nadal chętnie nią wymachuje.

Polecam używać nueNullKeyboard

*

Offline mikkuss

• 807
  • ...
  • Sprzęt: XT610 CM7, HD2 NexusHD2 KK, n900
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 27, 2010, 16:08:33 »
To ja podepnę się do tematu jeżeli można. Czy mógłby ktoś wysłać quickmemu w cabie w polskiej wersji ? Bo szukałem i tylko jakieś chińskie były.. I jakąś dobrą wersję WKtask'a też w cabie bo moja jest coś nie ten tego, bo pasek aplikacji wychodzi poza zasięg.. a tak nie powinno być.

odsyłam
http://forum.mobione.pl/index.php?topic=7400.0
N900 - najlepszy sposób na nudę... Boxboxbox...
https://www.youtube.com/watch?v=MRil6iP4GXw