Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Problem >> G900 Tosia po wejsciu w stan uśpienia (długi) nie chce mi się załączy
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
Toshiba
G900
Problem >> G900 Tosia po wejsciu w stan uśpienia (długi) nie chce mi się załączy
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
6 Odpowiedzi
893 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Gregor20
7
«
dnia:
Listopad 26, 2009, 06:15:22 »
Witam Szanownych posiadaczy G900!
Bardzo proszę o pomoc z Waszej strony. Wczoraj zakupiłem Tosię i wszystko jest cacy poza jednym . . .
Jeśli Tosia automatycznie przechodzi po jakimś czasie w stan wstrzymania (tak jak na komputerze) to leżąc jakiś czas z czarnym ekranem (nie wiem dokładnie ile) to w każdej chwili mogę ją obudzić naciskając power. Jednak zostawiając ją na dłużej w czasie wstrzymania naciskam (nawet przytrzymuje) power i Tosia za cholerę nie chce się obudzić ...? pomaga wtedy tylko wyjecie baterii i wsadzenie jej ponownie, wtedy Toshibe włączyć trzeba od nowa. Mam oryginalny soft (fabryczny angielski)
W czym może być problem? Czy to jakaś wada? Jak to naprawić ? Czy da się wyłączyć opcje "Stan wstrzymania"?
Pomóżcie, bardzo mi zależy. Pozdrawiam
virusotron
Ekspert Toshiba g900
1408
Odp: Problem >> G900 Tosia po wejsciu w stan uśpienia (długi) nie chce mi się załączy
«
Odpowiedź #1 dnia:
Listopad 26, 2009, 06:43:51 »
moze masz odpalone w tle cos z zmodyfikowanym GAPI?
NIE pomagam na PW, GG od tego jest forum!
WK89
343
Odp: Problem >> G900 Tosia po wejsciu w stan uśpienia (długi) nie chce mi się załączy
«
Odpowiedź #2 dnia:
Listopad 26, 2009, 06:45:50 »
skoro jest nowa i masz fabryczny rom to zrob hard reset , ale polecał bym ci zmiane na 6.1 c&c bardzo fajny romik albo 6.5 bulid 23016 według mnie bardzo dobry rom
HTC Hermes => Toshiba G900 => HTC Universal=> HTC Raphael=>Samsung OMNIA 8GB=> HTC Raphae=> Toshiba G910=>iPhone 2G 8GB
Gregor20
7
«
Odpowiedź #3 dnia:
Listopad 26, 2009, 15:19:54 »
Więc obaj sądzicie, że nie jest to wada telefonu tylko jakiegoś jakby to określić "błędu systemowego" ?
Tosia nie jest nowa, ale bardzo malutko brakuje jej do miana nowa, nie mniej jednak ma soft fabryczny.
Wiem, że to leniwe z mojej strony, ale czy moglibyście zapodać jakimś linkiem wydajnego romu (takich jakich Wy używacie)?
Dziękuję za tak szybką odpowiedź.
orzo
1042
«
Odpowiedź #4 dnia:
Listopad 26, 2009, 16:08:03 »
przecież kolega WK89 Ci podał... C&C (zarówno 6.1, jak i 6.5) i wszelkie romu gothica. czekamy tez z niecierpliwością na rom 28xxx, który ma pojawić się dzisiaj.
Mio P560 -> Toshiba G900 , iPod touch 2g -> Samsung Galaxy S2
Gregor20
7
«
Odpowiedź #5 dnia:
Listopad 26, 2009, 16:29:52 »
Ok dziękuję, zapoznam się z instalacją takiego romu i na pewno wgram. Ponadto kupuje nową baterię bo ta jest jakaś marna (może dlatego się wyłączała?)
virusotron
Ekspert Toshiba g900
1408
«
Odpowiedź #6 dnia:
Listopad 26, 2009, 17:06:19 »
ja zauwazyłem ze jak jest słaba bateria(ma bardzo mało mocy) to system przestaje odpowiadac i ekran ciagle swieci np. Ale generalnie to sa błedy systemowe ;]
NIE pomagam na PW, GG od tego jest forum!
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »