opoznienia przy odbieraniu polaczen przy s2u2

• 2 Odpowiedzi
  • 1070 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
  • Sprzęt: ZTE Blade G
opoznienia przy odbieraniu polaczen przy s2u2
« dnia: Grudzień 30, 2011, 20:37:07 »
WItam. Od dluzszego czasu borykam sie z problemem opoznien przy odbieraniu polaczen przez s2u2. Za kazdym razem jak ktos do mnie dzwoni i przesune pasek na answer to mija jeszcze jakies 5-10 sek zanim odbierze polaczenie(przy klawiszach wyglada to tak samo) tak, ze wiec czasami po prostu nie zdaze odebrac telefonu. S.A. może na to jakies magiczne sposoby? Mam nadzieje, ze mogę liczyc na wasza pomoc :P
Wróciłem po latach!!! :D

*

Offline lolasher

• 431
  • Sprzęt: ZTE Blade
Odp: opoznienia przy odbieraniu polaczen przy s2u2
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 30, 2011, 23:28:50 »
Ale jak sobie walniesz zwyczajny dialer to jest dobrze? W sumie nie wiem po co Ci takie wynalazki, tak na swoim androidowcu tęsknię za sprzętową zieloną i czerwoną słuchawką, tym bardziej w zimę.

Jeszcze się przyznaj jaki rom dokładnie naczarowałeś, chociaż nie wiem czy to dużo pomoże, bo ja nigdy nie miałem problemu z tym akurat.
Toshiba G500 -> Toshiba G910- -> Toshiba G900 -> ZTE Blade + SE T610(bo nie mogę mieć Orange Free w Zetafonie...)

*

Offline anonim001

• **
  • 204
  • Victory is mine!
  • Sprzęt: Treo 600-> Wizard-> G900-> Raphael
Odp: opoznienia przy odbieraniu polaczen przy s2u2
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 03, 2012, 10:01:34 »
Z s2u2 w ogóle czasami są dziwne problemy jakieś. Ja zmieniłem go dawno temu na PocketShield i jestem zadowolony. Co prawda jest płatny, ale można za darmo klucz dostać jak się zrobi jakąś skórkę i wyśle do nich.