Mam prośbę, choć nie na temat w tym wątku troszkę napiszę o sprecyzowanie, jak waszym zdaniem schodzą dane przy transmisji w PLAY. Mam też PLAY Fresh i w Play 24 na wykazie połączeń mam zupełnie różne wartości danych nijak mające się często do faktycznego korzystania z telefonu (gg tylko np). Dodatkowo dodam, że tak samo czytałem gdzieś, że pakiet 5MB powinien spokojnie wystarczyć na korzystanie przez miesiąc z gg, a jak sobie go kupiłem, to samo gg (było jak zawsze i tylko ono włączone, a korzystam już bardzo dawno z niego, dodam tutaj że na G900) to w ciągu kilku dosłownie godzin, gdzie komunikator był w zasadzie tylko włączony (zaraz wracam i mało pisania, bo późno w nocy) zeszło mi prawie podczas 4, może 5 sesji całe 5 MB!! Niestety na reklamację PLAY na razie nie może mi odpowiedzieć, bo mój numer nie jest zarejestrowany. Jeżeli zaśmiecam tym Wasz wątek, proszę o jakąś odpowiedź przynajmniej prywatnie. Dodam, że w Warszawie przy wyłączonym 3G, na EDGE lub GPRS, telefon wogóle nie nawiązuje połączenia-wywala po negocjacji komunikat, że modem zdalny nie odpowiedział. Możliwe, że PLAY ma te wolniejsze transmisje poprostu poblokowane (w końcu nadajniki są własnością PLUSA).