Witam, podpinam sie pod watek;), pierwszy moj post na forum, takze prosze o delikatne traktowanie:)
Czytalem juz duuzo z forum o Toshibie, ale mam jescze pare pytan, bardzo mozliwe, ze sa juz na nie odpowiedzi gdzies na forum, ale nie znalazlem;)
- jak jest z predkoscia dzialania na oryginalnym wm 6.0, a jak 6.1 - bo ogolnie nie jest demonem predkosci wedlug niektorych - ale chodzi mi konkretnie o porownania dzialania z ktoras wersja symbiana, bo gdyby dzialal jak symbian 9.1 to byloby calkowicie wystarczajaco:);
- jak wyglada sytuacja z bluetoothem, obsluga urzadzen takich jak sluchawka, czy same wysylanie plikow - bo rowniez doczytalem sie na ww forum, ze ma problemy z niektorymi sprzetami BT, czy to wina oprogramowania czy samego modulu BT - a jest to dla mnie bardzo wazne, duzo rozmawiam podczas jazdy:);
- czy znacie jakies jeszcze znaczace wady tego sprzetu. Znane mi: krotko trzymajaca bateria ( chociaz licze na trzymanie do wieczora chociaz), wielka i ciezka, wstrzymany support ze strony producenta, slabe glosniczki (ale z tego co wyczytalem same rozmowy mozna ciut podglosnic grzebiac w rejestrze);
- czy nie ma problemu z trzymaniem zasiegu? -czesto weekendami zdarza mi sie pracowac w Media Markt ( w bialymstoku;) ), i niektore telefony potrafily tam stracic zasieg;
Dziekuje z gory za odpowiedzi:)