ROM wgrywal sie bez bledow. Czas ladowania do telefonu ok. 2:50 czyli zgodnie z opisem.
Przy okazji Toska juz naprawiona. Uwineli sie z tym w godzine. Inna sprawa, ze na Tanecznej samo oddanie telefonu zajelo mi 50min. i pozniejszy odbior ok. 30 min. Wprowadzili normy ISO i stad tak skomplikowane i czasochlonne procedury

Wg serwisu pomogla "Zmiana oprogramowania". Albo wladowali jakos inaczej ROM 3.07 albo mieli go w innej wersji niz ta zdumpowana na forum.
Widac pomoglo bo telefon dziala. Jestem ciekaw co sie moglo stac, bo to nie jest normalne. Moze maja jakies inne narzedzia do resetowania stanu.
Co ciekawe po odbackupowaniu ostatniego rzutu mojego systemu okazalo sie, ze aktywny jest tryb 3G, mimo ze w opcjach byl wylaczony.
Wyglada na to, ze te stany sa zapamietywane gdzies indziej, np. w module (pamieci) GSM i soft toski reaguje jedynie na zmiany tej opcji, a nie na aktualne ustawienie, ktore jest w rejestrze.
Po przestawieniu na 3G i ponownie GSM "3G" sie wylaczylo. Moze tak tez jest z innymi opcjami dot. sieci w tym slynnym znikaniem GPRSa czy przychodzacymi SMSami z lokalizacja BTS.
Toska jest jednak mocno niedopracowana. Natomiast jako ciekawostka - wiekszosc telefonow ktore sie psuly i byly w serwisie to Samsungi.