Siemka,
niedawno zakupilem Tosię G900, wlasnie czekam na paczke

W związku z tym, że nie moge sie doczekac sprzetu, naroiło mi się dużo pytań w głowie i chciałbym na nie znać odpowiedź.
1. Czy w Skypie (wersja dla PPC) mozna prowadzic wideokonferencje poprzez kamerke do wideorozmów?
2. Czy konfiguracja WiFi stwarza jakies problemy? Czy standardowo SSID, DNSy i IP ?
3. Czy da sie grać w gry w pozycji horyzontalnej i używając klawiatury QWERTY?
4. Czy da się ustawić rosyjską cyrilicę zamiast zwykłego alfabetu?
5. Czy znacie jakies słowniki dla PPC polsko-białoruskie białorusko-polskie? (gdyż mam przyjemność chodzić do szkoły z dodatkową nauką jeżyka białoruskiego, jakby ktoś był ciekaw)
6. Czy przycisk "zerowania" pod pokrywą baterii to Soft Reset?
7. Czy w CoDzie 2 na PPC celuje się rysikiem, czy kierunkowymi? (to pytanie rządzi B) )
8. Czy na hoście będę mógł podłączyć PSP i aparat Canona i móc zarządzać tymi urządzeniami?
9. Jak oceniacie mniej więcej jakość dźwięku z Toshi, np. w porownianiu do walkanów SE iPoda itp. ?
10. Czy bateria w Tośce wymaga formatowania ?
11. Czy pdfy, excele i wordy dopasuja sie do ekranu Toshiby czy trzeba będzie przewijać w boki?
12. Czy Macromedia Flash Player hula na Tośce?
13. Czy do g900 dołączony jest jakiś program do zarządzania urządzeniem na PC?
14. Jakie stronki z freewarami dla WM polecacie? (poza downloadem pdaclub, maxprograms i freewareppc.com)
15. Czy dałoby się ustawić zadania takie same na każdy tydzień, żeby były tam moje lekcje w szkole z salami i zajęcia dodatkowe? Zeby pisało np. Najbliższe zadanie(czy jakoś tak) - 11.50 Fizyka 207 lub 16.30 Dod. J. Angielski ?
Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.