cyt.dzięki ajfonowi jest teraz dziwna moda. Ludzie kupują PPC tylko po to aby je mieć.
odp.Dzięki temu już jest więcej cudownych maszynek zwanych PPC a może będzie jeszcze
więcej. Nawet może bedą lepiej dopracowane przez OEM np. Toshibe, HTC itp.
Ifon/symbianowi dużo brakuje ale jak już coś jest na nie to działa od samego początku
stabilnie to główny zarzut do WM.
Wiecej userów=wiecej sprzętu a to jako miłośnikowi PPC nie powinno Ci przeszkadzać a
powinno cieszyć.
Każdy by chciał mieć lepiej i Ty mi tego nie zabronisz.
cyt.Czasy gdzie ktoś kupował PDA bo go potrzebował bezpowrotnie jak widzę minęły.
odp.Patrz wyżej.
cyt. A efekt jest taki, że ludzie przesiadają się z nokii i SE na PPC i tak na prawdę są przerażeni bo nie bardzo wiedzą co z tym zrobić, a ludziska dzisiaj strasznie niecierpliwi
sie zrobili.
odp.Patrz wyżej+ Bo nie potrafią zrozumieć czemu do poprawnego działania ich urządenia jest
potrzebne skończenie kursu dla srednio zawansownych z WM lub co gorsza jakiś studiów
informatycznych.
Z takim aroganckim podejściem Twoim i niektórych innych zawansowanych userów do sprawy jak
Twoje + niechęć microshitu i ich odbiorców OEM do optymalizacji oprogramowania/wprowadzenia
jakiś standardów aby na każdym PPC chodziły w miarę wszystkie programy/działały poprawnie
wszystkie urządzenia wbudowane do sprzętu,
wróżę (obym się mylił) przyszłość WM jako
ciekawostki w stylu Linuxa na pecety.
Tam także potrzeba takiej zawansowanej umiejętności obsługi systemu jak tutaj-w WM
~Jak Ci się to niepodoba że liczba userów PPC rośnie to może napisz do Microsoftu oraz do
administratorów tego forum żeby wprowadzili dodatkowe testy z programowania dla przyszłych użytkowników systemu WM .
Dzięki temu liczba nowych userów-lamerów wg. Ciebie (tak myślisz o nas/mnie choć tego nie
powiedziałeś wprost)jak ja którzy chcieli mieć taki wypasiony PPC jak Toshiba niechybnie
spadnie a ty spokojnie mogłbyś sie unosić nad lamerskim piekłem w glorii chwały jako koleś
potrafiący zoptymalizować WM i mógłbyś się chwalić przed laskami obojga płci że masz PPC z WM.
Myślę że bedzie Wam lepiej wtedy w eksluzywnym klubie o łacznej liczbie użytkowników jak
liczba użytkowników Aplle Newton., ale nie płaczcie wtedy nad rozlanym mlekiem że nie ma nowych maszynek,
bo prawie nikt ich nie chce kupować jak było za czasów przed ifonowych ,kiedy symbian + Rim prawie wyciął w pień PPC z WM.
Udział mocno poniżej 10% w rynku a i teraż jest tylko nieznacznie lepiej jakieś 13,5%
BRR
Arogancja jednak nie minęła na tym forum.
Większośc starych użytkowników ma w d.. nowych i najchętniej ich by się pozbyła !
Pozdrawiam normalnych uczynnych ludzi z tego forum !!!Ps.Mój wybór urządzenia był świadomy , nie zmienię go choć mysląłem że moja adaptacja na nowy system będzie to szybszy proces.
Jako osoba jeszcze ze świeżym spojrzeniem na sprawę tak uważam jak powyżej i bede tego poglądu bronił.
CZY SIĘ TO KOMUŚ PODOBA CZY NIE!!!