Potrzebuję szybko programu do backupa G900, bo muszę zaraz zrobić, pomóżcie

• 4 Odpowiedzi
  • 512 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline crazyjoe

• **
  • 102
  • Sprzęt: Toshiba G900
Wiem, że było już o tym, ale potrzebuję jakiegoś darmowego programu do backupa szybko, bo muszę zrobić hard reset, a nie chcę stracić niektórych danych. Proszę o pomoc.
Kompozytor muzyki klasycznej.

*

Offline orzo

• 1042
Odp: Potrzebuję szybko programu do backupa G900, bo muszę zaraz zrobić, pomóżcie
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 13, 2009, 11:37:54 »
po pierwsze, to bez pośpiechu... jeśli ktoś będzie wiedział co Ci doradzić, to napisze. ja osobiście nie stosuję żadnych backupów (no poza PIM), tylko po prostu kopiuję potrzebne pliki na kartę pamieci.
Mio P560 -> Toshiba G900 , iPod touch 2g -> Samsung Galaxy S2

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
Odp: Potrzebuję szybko programu do backupa G900, bo muszę zaraz zrobić, pomóżcie
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 13, 2009, 11:38:37 »
Trzeba bylo uzyc szukajki.
PIM Backup, albo platny (jest 14 dniowy trial-powinien Ci wystarczyc) SPB Backup. Ten drugi jest lepszy, bo zachowuje wszystkie dane, lacznie z ustawieniami itp. A nie tylko dane PIM.
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone

*

Offline miba

• 4050
  • Sprzęt: Toshiba G900, doszedł x51v
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 13, 2009, 11:48:35 »
SPB robi pełny backup systemu - czyli po HR odtworzy praktycznie identycznie stan systemu sprzed HR. Niestety również odtworzy ew błędy. Dobrą strategią jest robienie backup-u tylko sprawnie działającego systemu albo nie usuwanie kolejnych kopii z backup-ów.

*

Offline crazyjoe

• **
  • 102
  • Sprzęt: Toshiba G900
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 13, 2009, 12:31:28 »
dzięki wielkie za pomoc!  :)
Kompozytor muzyki klasycznej.