Gra Quake - czy ktoś odpalał??

• 4 Odpowiedzi
  • 669 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Gra Quake - czy ktoś odpalał??
« dnia: Styczeń 30, 2009, 22:57:45 »
Stałem się posiadaczem takiego tytułu jak ---> Quake Mobile Power Pack 2007 v1.20 I pytanie wiąże z tym, że jak mam instalować 200Mb na pocketa to czy w ogóle warto?? Ktoś odpalał??

Jak podaje dostawca:
Requirements: Intel 2700G Graphics Accelerator Chip (GLES), Windows Mobile 2003 or above, 52 MB storage for Quake Mobile, 35 MB storage for Expansion Pack 1, 37 MB storage for Expansion Pack 2
Overview: Team ShareFree's long-standing tribute to goldie-oldie Quake now comes in an all-in-one Power Pack featuring the very latest retail versions of Pulse Interactive's Quake Mobile, Expansion Pack 1: Scourge of Armagon and Expansion Pack 2: Dissolution of Eternity. Get your FREE copy now! <--- Aha czy to oznacza że moge wkleić linki??

Kolo pisze też -> Uwaga:Jest to wersja GLES obsługująca akcelerator graficzny Intel 2700G występujący m.in. w Dell Axim X50v i X51v. Na palmtopach bez akceleratora prawdopodobnie nie będzie działać.

*

Offline nit

• 416
Odp: Gra Quake - czy ktoś odpalał??
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 30, 2009, 23:28:22 »
ja odpaliłem Q3 areana ale wygląda jak obrazki do puki są jakieś odgłosy jak usunąć dźwięki jest troche lepiej ale grać się nie da

*

Offline mr.deimos

• **
  • 186
  • Sprzęt: Toshiba G900
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 31, 2009, 01:11:51 »
Odpalałem Q1, ale nie z tej paczki (PocketQuake VGA, bez obsługi akceleracji, z tego artykułu). Jeśli chodzi o płynność, to jest naprawdę nieźle i da się grać, zwłaszcza po przestawieniu w tryb landscape i lekkim zmniejszeniu detali w pliku konfiguracyjnym (nie pamiętam, czy są zmniejszone od razu, czy miałem plik konfiguracyjny jeszcze z wizarda, w którym sam to zmieniałem). Nie chodzi na zupełnie pełnym ekranie (biały pasek na brzegu ekranu), ale za mocno to nie przeszkadza. Problemem są tylko dobrze znane wszystkim zacinające się klawisze. Miło byłoby mieć możliwość użycia przycisków ekranowych jak w tomb raiderze, czy emulatorach - z tego co zauważyłem ten błąd występuje tylko jeśli wciskamy po kilka klawiszy na raz, więc obsługa chodzenia d-padem a reszty akcji przyciskami ekranowymi minimalizuje prawdopodobieństwo tego błędu (w emulatorze GBA zdarzył mi się może z 3 razy na dwie dość długie gry - wtedy kiedy oprócz kierunku niechcący wcisnąłem środkowy przycisk d-pada). Niby można grać w trybie portrait z przyciskami ekranowymi, ale to jednak nie to samo - wtedy nie ma jak wygodnie chwycić pda.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2009, 01:13:51 wysłana przez mr.deimos »

*

Offline grzechu21

• *
  • 70
  • Sprzęt: Toshiba G900 + 2GB karta
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 31, 2009, 11:07:47 »
tu masz mój temat http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=102567.0
"opcja szukaj nie boli"
Nokia1600=>Nokia6020=>NokiaN70=>KT08=>ToshibaG900
Szukajcie, a znajdziecie !

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 31, 2009, 16:44:16 »
Wersja GLES jest faktycznie przeznaczona na delliki. Na Tośce będziesz miał tylko pokaz slajdów.

Temat zamykam.