witam!
daaawno tutaj nie zaglądałem ale jako że wyjeżdżam w czwartek rano to zrobiłem HR bo coś programów nie wykrywało w menadżerze a telefon chciałem mieć w 100% sprawny na wyjazd
tym razem nie działa mi przesuwanie w pionie po wysunięciu klawiatury, nie wiem co się stało ale w ogóle pasek nie reaguje, te strzałki nie działają, jedynie co po tej stronie działa to przycisk "ok" na górze wiec nie jest padnięta część wyświetlacza - gdzieś kiedyś czytałem o tym że komuś się coś podobnego stało ale nie mam teraz za bardzo czasu przed wyjazdem tego szukać więc uprzejmie proszę o linka albo o jakąś propozycję rozwiązania tego
druga sprawa to taka że vista nie reaguje na podłączenie przez kabel tosi, przed HR ładnie wykrywało i synchronizowało się a teraz nawet nic się nie pluje o nowy sprzęt, jedynie pali się czerwona lampka na tosi; wyłączyłem firewalla - nic, ale przy włączonym też nie było kłopotów - mam jeszcze MIO 168 i ładnie znajduje
proszę o szybką odp, zależy mi na czasie gdyż jak wyżej pisałem wyjeżdżam niedługo
z góry dzięki za dobre chęci

pozdrawiam
edit:
pasek działa ale tylko bardzo przy brzegu ekranu, co to może być?
w notatniku przy narysowaniu pionowej kreski tak jakby obraz był delikatnie przesunięty względem dotyku