toshiba g900 brak GPRS i jakiego kolwiek połączenie z internetem bo ... "master

• 1 Odpowiedzi
  • 647 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline djtechnoo

• 3
  • Sprzęt: Toshiba G900
witam. nie wiem czy dobrze piszę w tym miejscu mój problem, jak coś to sorry :)
mam problem z połączeniem jakiego kolwiek połączenia z netem  po przywróceniu wszystkiego do ustawień fabrycznych :-| w tym foniku  (toshiba G900)
otóż, przypadkowo wszystko przywróciłem do ustawień fabrycznych poprzez "MASTER CLEAR" 
a przedtem wszystko grało pięknie ładnie a teraz nie ma mocnych aby połączyć się z netem, i nie da rady nawet GPRS włączyć;/  nawet pobieranie ustawień ze strony Toshiby nic nie daje, nadal się nie łączy, a na wyświetlaczu widnieje cały czas ikonka E zamiast G a wcześniej się pojawiało G (GPRS) jak wcześniej, zdaje się robię to samo co wcześniej i nic, nic się nie łączy, a kasę czasami pobiera, choć nie wiem za co  :mad: porady, które tutaj znalazłem też nic nie dają (a na samym początku pomogły) i nie wiem co już mam robić ;/ może trzeba jakieś sterowniki wgrać czy co? będę ogromnie wdzięczny kto mi pomorze z tym problemem.
dodam że telefon działa w sieci oprange

*

Offline miba

• 4050
  • Sprzęt: Toshiba G900, doszedł x51v
Odp: toshiba g900 brak GPRS i jakiego kolwiek połączenie z internetem bo ... "ma
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 17, 2008, 13:00:10 »
Normalka HR to jakby instalacja XP na PC od nowa. Wszystko trzeba pokonfigurować i doinstalować aplikacje. Tracisz też dane osobiste.
Zerknij odnośnie ustawień gprs i innych komunikacyjnych do:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=103210.0