Witam!
na poczatku chce oznajmic iz jestem tu nowy..

jak rowniez dodac dodac ze nie znalazlem na forum rozwiazania mojego problemu...

Wiec rzecz tkwi w tym, posiadam tosie g900 od kilku dni i staram sie ja doprowadzic do idealu po porzednim niechlujnym wlascicielu - wgralem nowego rom'a (chodzi teraz jak zloto), poprawilem jakosc dziwku wydobywajacego sie z glosnika glownego programikiem wow hd, ale ciagle borykam sie z problemem glosnosci glosniczka w "sluchawce" w trakcie rozmow bo jest on okropnie cichy! rozmawiac da sie tylko w zamknietym pokoju i po uciszeniu innych domownikow.. ;p, w trakcie rozmow slysze siebie w sluchawce i zdazylo mi sie tez raz ze osoba po drugiej stronie sluszala "poglos"... na zestawei sluchawkowym (oryginalnym) rowniez sluchac rozmowce cicho oraz bardzo slabo mnie slychac tak jakby mikrofon w zestawie sluchawkowym nie byl dodatkowo wzmocniony a taki sam jak w telefonie - rozmaiwajac musze trzymac mikrofonik przy twarzy... to jst czysty obled... czytalem ze sa jakies klucze do rejestru czy cuś ale nic nie znalzlem co moglbym wgrac na fona i zeby pomoglo...
prosze was o pomoc bo takie kozystanie z telefonu mija sie z celem..
moze radio rom zly ? jak go przegrac ?
rom jaki posiaam to: [6.1] [PL] Fresh & Clean ROM v1.3.2
dodam tez ze na innych romach (w tym nawet na oryginalnym) bylo identycznie...