Witajcie-
wiem, że po przeczytaniu tytułu forumowym wyjadaczom zbiera się pewnie na wymioty, jednak postaram się jednak mimo wszystko być ciut oryginalny.
Zaczynamy więc:
...od dość dawna tośka śmiga na romie globalbusa (nie 1.31, tylko wcześniejszy - 1.21 ? ) z własną kuchenką. przychodzi jednak powoli czas na odświeżenie romu, bo zaczyna się sypać

- jako, że nie jestem na bierząco, pytania mam takie:
1. na jakim etapie jest WM 6.5 ? czy to niestabilna beta, czy już coś, co można śmiało używać, i nie grać w ruletkę(zawiśnie/nie zawiśnie)
2. jak z szybkością wm 6.5 ? (w porównaniu do 6.1)
3. czy w 6.5 da się odinstalować standardowy ekran today ? zapewne troszkę zasobów zjada, a ja i tak będę korzystać z spb MS 3.0
4. czy istnieje prosty sposób na spolszczenie systemu, gdybym zainstalował angielski rom?
5. czy można w prosty sposób(na zasadzie copy paste) przenosić paczki z różnych kuchenek (od różnych romów - wątpię, ale mimo wszystko spytam)?
6. czy jakiekolwiek znaki na niebie i ziemi sugerują, że w ciągu najbliższych dni pojawi się nowa wersja _jakiegoś_ (chodzi mi o aktywnie rozwijany, stabilny, dobry rom z wm 6.5 (jeśli jest równie szybki/szybszy jak 6.1 - i stabilny) lub 6.1 (gdy nie jest) - z dostępną kuchnią, fixami, bez niepotrzebnego badziewia)