Kilka pytań Newbie

• 7 Odpowiedzi
  • 710 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline M2SC

• 16
Kilka pytań Newbie
« dnia: Wrzesień 20, 2009, 22:28:56 »
Nie odpowiedziano mi w innym watku wiec zakladam ten temat

1.Mam kilka pytan - w moim domu jest zasieg wifi od sasiadów wczorajrano normalnie sie laczylo bezproblemowo wjakies 2 s a od dzis zaczelo pisać " nie mozna uzyskac adresu IP przypisanego przez serwer. Sprobuj ponownie lub wprowadz adres IP w ustawieniach"mozliwe ze cos namieszalem w menu ? /
2.po drugie jak  szybciej dostawac sie do menu bezprzewodowego ?nie moge tego ustawic pod skrot.
3.Czemu nie mogep rzesylac nic przez bt ? tylko eksplorator bluetooth dziala -tak ma być ?.
4 i ostatnie-Media player mi nei dziala cokolwiek probuje puscic to pisze " no such interface supported"
5 Czytam to forum i na razie malo rozumiem wiec mam pytanie- jest stabilna wersja wm 6.5 pl ?
z gory dziekuje za odpowiedź

*

Offline orzo

• 1042
Odp: Kilka pytań Newbie
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 20, 2009, 22:30:01 »
oj chyba szybko chcesz zakończyć swą działalnośc na tym forum... dublowanie postów nie jest mile widziane.
Mio P560 -> Toshiba G900 , iPod touch 2g -> Samsung Galaxy S2

*

Offline M2SC

• 16
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 20, 2009, 22:38:01 »
No skoro jest FAQ do ktorego nikt nie zaglada a tu co chwile nowe posty to dziwisz mi sie ?

*

Offline orzo

• 1042
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 20, 2009, 22:41:39 »
tak, dziwie się, bo to jest forum, a nie rozmowa na gadu, że wszyscy od razu odpowiadają. gdy ktoś zna rozwiązanie problemu, to pisze. zarówno tu, jak i w przyklejonych pojawiają się powiadomienia o nowych postach  :-|
Mio P560 -> Toshiba G900 , iPod touch 2g -> Samsung Galaxy S2

*

Offline saknis

• 696
  • Sprzęt: HTC Hero
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 20, 2009, 23:19:40 »
Przede wszystkim to napisz jaki rom ;)

*

Offline M2SC

• 16
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 20, 2009, 23:26:08 »
No to jak ktoś zna rozwiazanie problemu to odpowiada twierdzisz- ciekawe jak Ty mi odpowiedziales ;D

Moj ROM to Globalus C&C Ril wersja2.2 ? nie wiem dokladnie gdzie to sprawdzic- z takim juz dostalem tą tośke

*

Offline saknis

• 696
  • Sprzęt: HTC Hero
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 20, 2009, 23:37:21 »
1. Spróbuj zrobić HR i sprawdzić czy problem z wifi nadal występuje, może coś namieszałeś.
2. Po co taki skrót? Jeśli do wifi to zrób sobie skrót do twifi.exe (w katalogu Windows)
3. W ustawieniach znajdź moBlue, on odpowiada za przesyłanie plików przez Bluetooth :)
4. Prawdopodobnie brak paczki media OS, aby ją dograć ugotuj nowy rom na bazie kuchenki globalbusa najlepiej.
5. Stabilna wersja jest, koledzy piszą, ze nawet fajnie już chodzi na nowych buildach, ja jednak nie jestem jej zwolennikiem, mimo, że kilka wersji miałem dotychczas. Uważam, że - póki co - 6.1 jest wystarczający, oczywiście nikt nie broni Ci spróbować i przekonać się na własnej skórze.

To by było na tyle, pozdrawiam i miłej nocy  :ok:

*

Offline M2SC

• 16
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 21, 2009, 00:09:50 »
Dziekuje bardzo za pomoc :)