Witajcie - na początku zaznaczam, że szukałem informacji na poruszane przeze mnie tematy, jednak zdziwiło mnie, że nic nie znalazłem(temat nie był poruszany?) - z góry przepraszam, jeśli temat się jednak pojawił .
Chciałbym przerobić sobie rom globalusa- zgodnie ze szczątkowymi informacjami podanymi w temacie z romem, pobrałem wszystkie potrzebne paczki.
Przy odpalaniu buildns.bat wyskakuje mi błąd programu buildos.exe (failed to initialize properly(0xc0000135) ) po czym uruchamia mi sie grelloc.
W czym moze byc problem-to pytanie nr.1?
Pytanie nr.2 : Czy istnieje jakieś proste narzędzie, które pozwala tylko w prosty sposób zaznaczyć paczki, które chcę, by były w romie,a które nie, po czym automatycznie stworzyłoby mi plik, który przez superruu załaduję na pda?
Pytanie nr.3: czy wywalenie paru programów, które nie są jakimiś systemowymi programami może wpłynąć na stabilność systemu?
Pytanie nr.4 : czy przy dodawaniu/usuwaniu programów wystarczy tylko w tym magicznym buildos zaznaczyć paczki które potrzebuję, by były wykryte przez system, czy trzeba jeszcze gdzieś je potem dodać(..rejestr?)
Pytanie nr.5: czy istnieje jakaś paczka (oem, cab, cokolwiek) z oryginalnymi grami z g900 (i chyba wszystkich innych palmtopów: kulki, pasjans...)
To narazie wszystko, co potrzebuję- z góry dzięki za odpowiedzi