Witam. Mam kilka pytan...obecnie mam Universal'a, ale podoba mi sie G900 (chocby wiecej ramu, ale glownie ze
wzgledu na Wifi g), w Uni jest b, a po roznych kombinowaniach g i tak mi nie dziala ( w 3 miejscach
probowalem)...a Uni kupowalem glownie ze wzgledu na Wifi. Przeczytalem wszystko co bylo mozliwe, ale wiekszosc to stare watki dlatego niektora pytanie pewnie juz byly. Do rzeczy...
1. Jak z kartami SDHC? Działają już normalnie? w Faq napisane, ze lagi są, ale to stan z lipca, a jak
jest na dzien dzisiejszy?
2. Programy czy gry na 640x480 na Tośce beda na 3/4 ekranu, czy zmienilo sie cos w tej kwestii? Z
fixem moge odpalic kazda gre czy program ktory uzywam w Uni i beda normalnie dzialac na pelny ekran?
3. Niektore gry i programy z VGA chodza na pelny ekran w Tośce, duzy % tego chodzi normalnie?
4. Poczytalem o emulacji, i z tego co wyczytalem Tośka nie radzi sobie dobrze z emulacja NES, SNES,
GBA etc, nie wspominajac o DosBox (pewnie z braku sterow do goforce), na Uni da sie tym bawic, jak to
jest w Tośce? Lepiej? Gorzej? Znośnie? W koncu wiecej ramu, wiec wydawalo mi sie ze emulatorki beda
chodzic duzo lepiej...Ktore emulatory chodza plynnie?
5. W Uni w wielu grach jest ciezko ustawic klawiszologie (oczywiscie chodzi o emulatory), jak z tym
jest w Tośce?
6.Skoro jest mozliwosc podlaczenia normalnej klawiatury, to czy da sie to samo zrobic z padem do gier?
7. Czytalem, ze roznie tez jest z filmami z napisami, dzialaja plynnie pod tcmp lub smartmovie w trybie landscape?
Glownie zalezy mi na SM (mam oryginalne).
8. Jest Real Player (Alternative) dla Tośki? Lub cos co plynnie odpala RMVB? W Uni jest kodek, ale nie
do konca jest super plynnie.
9. Klawiatura, podobno ma opoznienia? Wina producenta czy poszczegolnych egzemplarzy? Jesli producenta
to da sie to jakos naprawic? W grach to bardzo uciazliwe by bylo.
10. W Uni dosc szybko wycieka pamiec, a jak z tym radzi sobie Tośka?
Wiele tu o grach, na wyjazdach sie przydaja...
Z gory dzieki za odpowiedzi.