Sterownik działa z logitechem MX1000.
W standardzie kursor jest strasznie mały, ale jak się okazuje dość łatwo to naprawić - wystarczy podmienić reshackerem kursor w pliku usbmouse.dll. Kursory standardowe są wprawdzie obrazkami o rozmiarze 32x32, ale sam kursor ma w nich rozmiar mniej więcej 16x16. Bez żadnych komplikacji można więc wrzucić kursor dwa razy większy. W załączniku zmodyfikowany usbmouse.dll z dużym kursorem wygrzebanym ze standardowych kursorów windowsowych (tylko to miałem póki co pod ręką

). Wystarczy podmienić nim plik o tej samej nazwie znajdujący się w /windows - po zainstalowaniu caba z pierwszego postu, oczywiście. Możliwe, że dałoby się użyć jeszcze większych kursorów, ale raczej nie ma sensu - rozmiar 32x32 jak na mój gust jest już wystarczający.
Przy okazji zauważyłem, że w pliku usbmouse.dll są 3 różne kursory - wie ktoś jak wybrać inny niż domyślny? Może jakiś parametr z wiersza poleceń?
czy używając myszki np.. strona internetowa przewija się bez zamulania?
Nie sądzę - wszelkie zamulanie przy przewijaniu wynika raczej z przeglądarki. A że pozycja myszy jest odświeżana znacznie rzadziej niż rysika, to prędzej spodziewałbym się pogorszenia płynności przewijania niż jego poprawy