Niechce wprowadzac blednych informacji , ale tak sobie chodzilem po JAPONSKICH FORACH

i jesli dobrze zrozumialem , koledzy z mniejszymi oczkami wyciagneli sterowniki do SDHC z urzadzenia Willcom W-Zero3 i wsadzili je do Softbanka X-01t (czyli Tosi G900) , z tego co wyczytalem , ludzie potwierdzaja obsluge kart 8gb i 16gb .
Kilka razy widzialem odnosnik do Xda-developers do tematu sterownikow SDHC ale z zeszlego roku do Etenow jakichs i , ze te "przerabiali" i , ze CHYBA dzialaja .
niestety Japonski nie jest moim ulubionym jezykiem hehehe i nie wiem czy dobrze to wszystko zrozumialem , oczywiscie korzystalem z Google translatora i strasznie dziwnie to wszystko tlumaczyl

Sprobuje sie jakos bardzie dowiedziec cos na ten temat ale jeszcze nie wiem za bardzo jak

Poza tym tez wyczailem ,ze koledzy z japoni tez mieli problemy z jakoscia rozmow i jedyne co zauwazylem to , ze robili w rejestrze cos ze zmiana na 44khz ale co to nie wiem i nie wiem gdzie

Widze , ze czesto pojawia sie u nich plik SDHC.777.cab , ktory to on niby dziala