0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No to będę pierwszy który powie ze dupa a nie "nie ma różnicy"Co do WM6.1 również posiadam, musiałem doinstalować ster do SDHC - nie widział dysku.Źle działające stery. Długi czas na aktywowanie programów działających w tle z karty. Samoistne ubijanie procesów - na 2GB nie było takich sytuacji.Sterownik ogólnie nie dopracowany dla kogoś kto wymaga od karty coś więcej jak tylko przeglądanie zawartości plików. Jeżeli Chcesz na poważnie usiąść z większością programów uruchamianych ze startu, to nie polecam.Sterownik po prostu bardzo często przy wybudzaniu montuje na nowo kartę ubijając wszystkie programy działające z lokalizacji karty. Jest to stwierdzony błąd sterownika (temat poruszony na forum).Jeśli zależy Tobie jedynie na trzymaniu tam mp3 albo gier to i tak różnicy w działaniu nie poczujesz.Pozdr.
MaryGave, WM6.1 miałem fabrycznie wgrany....
Cytat: webster w Sierpień 26, 2009, 23:11:14MaryGave, WM6.1 miałem fabrycznie wgrany....To Toshiba wgrywała 6.1 do G900 Fabrycznie kiedyś??Pierwsze słyszę...
A czy był też jakiś standardowy 6.1?? Z tego co mi wiadomo to wszystkie są nieoficjalne.
Chodziło o standardowy 6.1 -_-
MaryGrave- pisałeś o tym, że miałeś standardowo i fabrycznie wgranego 6.1- chociażby cytując to widać:Cytat: MaryGave w Sierpień 27, 2009, 22:52:58Chodziło o standardowy 6.1 -_-d8vit napisał co myślał i co wiedział wytykając Ci błąd, a Ty mu wytykasz offtop i niewiedzę? Człowieku, ogarnij sie bo robisz trochę syfu.... A do moda trzeba się ładnie uśmiechnąć, by ten offtop wyrzucił
Jeszcze raz piszę, Kupowałem nowiutką Toshibke G900 z wgranym 6.1 ze sklepu.