jakość slidera w G900

• 4 Odpowiedzi
  • 1217 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline buczeknet

• **
  • 103
  • Sprzęt: ciągłe zmiany:)
jakość slidera w G900
« dnia: Lipiec 07, 2008, 16:32:08 »
Witam, nosze sie z zamiarem zakupu toshiby G900..z racji ze mam pewne uprzedzenia do sprzetow typu slider (glownie przez nokie N80 i E65) mam pytanie jak sprawdza sie ta konstrukcja w wydaniu Toshiby? czy po dluzszym uzytkowaniu pojawiaja sie jakies dziwne luzy, przetarcia plastiku/farby wynikle w skutek rozsuwania obudowy..No i jaka ogolna jakosc wykonania reprezentuje ta Toshiba..dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam

*

Offline myszaxp

• **
  • 111
  • Sprzęt: Samsung Omnia 8GB
Odp: jakość slidera w G900
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 07, 2008, 17:45:08 »
Miałem przygode gdzie została Tosia pociągnietą za kabel od ładowania i spadła z 1 metra wysokości na drewniany parkiet wynik- zero śladów
slider działa bardzo dobrze.

W sumie do Made in Japan więc tutaj lipy bym się nie spodziewał  :E

*

Offline vic

• *
  • 65
  • Toshiba G900
  • Sprzęt: Toshiba G900
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 07, 2008, 23:20:58 »
Mnie troszkę denerwuje, że ekran luźno się przesuwa. Przeszkadza to np gdy trzyma się telefon jedną ręką. Trudno to wytłumaczyć, łatwiej by było pokazać. Po prostu przechyla się lub rozsuwa przy lekkich dotknięciach.
Ale ogólnie wykonanie dobre. Na razie jestem posiadaczem może z miesiąc i telefon wciąż wygląda jak nowy. Pewnie po roku już tak nie będzie jak w przypadku dowolnego innego. Raz spadł jakieś pół metra, żadnych rys.
Klawiatura po wysunięciu dość stabilna w tym sensie, że nie trzeba obawiać się, że się urządzenie przełamie lub poważnie uszkodzi przy silniejszym nacisku czy upadku.
Toshiba G900; WM6.0

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 08, 2008, 07:35:02 »
nie narzekam
a odnośnie sliderów jest sporo posiadaczy wizarda - nie zauważyłem aby ktoś na to narzekał

*

Offline buczeknet

• **
  • 103
  • Sprzęt: ciągłe zmiany:)
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 08, 2008, 11:49:25 »
wlasnie zamowilem nowa toshibe 900zl w zestawie sluchawka na bluta..mam nadzieje ze bede zadowolony :D pozdro