Witam ponownie

Nie myślcie, że o was zapomniałem. Miałem pare spraw na głowie do załatwienia, ale już jestem spowrotem;) . Będe musiał troszke nadorobć zaległości.
Testuje romik, jak na razie jestem bardzo zadowolony, jednak są pewne "ale"
- brak obsługi MP4, dopiero CorePlayer sprawia, że ten format daje sie odtworzyć
- JBED - dlaczego nie jest to wersja modowana powiększający 2x obraz? Ta aplikacja bez moda akurat na Tośce jest - powiedzmy sobie szczerze - bezużyteczna
- Nie działa w Advanced Configuration opcja "Show SIM contacts" - trzeba niestety przez SIM managera zimportować z karty kontakty
Jutro pewnie potestuje bardziej - to 3 uwagi, które po 10 minutach dało się zauważyć.
@Jankes1214 - u mnie działa prawidlowo, nie zauwazylem, aby bateria szybciej znikala...
Co do kodeków to celowo wyrzuciłem bo sporo zajmowały, ale nie martw się będą w kuchence. Jeżeli Ci nie działa Adv Conf ta opcja to polecam dodać "Show Sim" wpis do rejestru tak jak to koledzy wyżej prezentowałem i po kłopocie. A odnośnie javy to też nie zwróciłem uwagi, ale wezmę to pod uwagę i kilka wersji wstawię również do kuchenki.
Hey DavidP
Powiedz, masz jakieś błędy przy portowaniu XIP-a.
Chodzi mi O XIPPort - czy daje jakieś błędy?
No i podrzuć mi xip-a z wersji WM6.5.3(obojętnie jaki build), jak możesz 
Z góry dzięki za pomoc
I tu mam niestety złę informacje..wysypał mi się system i niestety nie mam już wcześniejszych buildów (na szczęście moje bieżą prace zachomikowałem na drugiej partycji

). Ewentualnie podeślij mi coś do portu a ja zobacze co da się z tym zrobić.
DavidP - nie chce naciskać, ale przydałaby się w końcu kuchenka.
Jak chcesz możesz przetestować przeportowaną przeze mnie Manile v2 : http://pdaclub.pl/forum/oprogramowanie-ppc/%28beta%29manila2d-v2-najnowszy-build-z-htc-mega-wvga-v1/msg1286479/#msg1286479
Nono, w końcu kiedyś kucheneczke trzeba wypuścić:D, A tak serio myślę, że realnie jutro z rana bądź dziś późniejszym wieczorem możecie oczekiwać. A co do manili to zaraz przetestuje co tam nadziargałeś.
Wczoraj wrzuciłem ROM 1.2 i póki co nie mogę narzekać. Prosiłbym tylko o wskazówki jak ustawić by czerwona słuchawka zamykała program a nie minimalizowała go? I czy ewentualnie można ukryć dolny pasek na głównym ekranie? Z góry dziękuję
Jak dobrze mówię to programem AE Button Plus powinno dać się to zrobić.
No a odnośnie mnie to popracuję nad czymś nowym, czas pokaże co wyjdzie.