Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
Toshiba
G900
Budzik
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Budzik
7 Odpowiedzi
1066 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
woyo22
27
Budzik
«
dnia:
Kwiecień 12, 2010, 02:41:06 »
Mam problem nie wiem gdzie wrzucic swoje mp3 tak zeby widzial je budzik. Gdzies przeczytalem ze Windows/Ringtones. u mnie nic takiego nie ma. Probowalem zostac przy standardowych melodyjkach ale niestety nie daja rady z moim snem
(czasem mnie ktos obudzi dzwoniac bo mam muzyke ustawiona). Stworzyc folder w tym windowsie czy co? ktos kto sie zna niech napisze bo google nie mowia
amatusz
68
Odp: Budzik
«
Odpowiedź #1 dnia:
Kwiecień 12, 2010, 09:49:53 »
Z tego co wiem to systemowy budzik nie zobaczy plików mp3. Możesz przekonwertować melodie na *.wav i wrzucić do katalogu windows (po prostu, bez żadnych podkatalogów) wtedy będzie można wybrać z listy melodii.
Natomiast jeśli nie jesteś przywiązany do systemowego budzika, to polecam zainstalować Galarm 1.5.1 - działa bardzo dobrze, również z karty pamięci i ma ogromne możliwości personalizacji (np. możliwość ustawienia losowania melodii budzika z listy utworów zamiast jednego stałego, czy konieczność rozwiązania zadania matematycznego czy przejścia labiryntu zanim się wyłączy budzik - przydatne zwłaszcza jak się wstaje o nieludzkich godzinach
)
«
Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2010, 09:56:37 wysłana przez amatusz
»
Lilim
215
Sprzęt: Toshiba G900
«
Odpowiedź #2 dnia:
Kwiecień 12, 2010, 10:48:32 »
Oczywiście warto wspomnieć, że G-Alarm jest aplikacją płatną (4,99 EUR), ale na stronie producenta jest dostępna 10 dniowa wersja próbna. Bardzo dobra aplikacja.
Fliganos
467
Sprzęt: Toshiba g900 na C&C 1.35 Globalbusa
«
Odpowiedź #3 dnia:
Kwiecień 12, 2010, 16:24:42 »
Warto też wspomnieć, że starsze wersje G-Alarm są darmowe. Osobiście używam wersji 1.5.1. Nigdy mnie nie zawiodła.
Lilim
215
Sprzęt: Toshiba G900
«
Odpowiedź #4 dnia:
Kwiecień 12, 2010, 17:12:33 »
@Fliganos - A tu mnie zaskoczyłeś, bo właśnie zastanawiałem się nad kupnem tej aplikacji
tomasz007
520
G900
I8000-Omnia II, nokia 6310
«
Odpowiedź #5 dnia:
Kwiecień 12, 2010, 23:49:20 »
A warto dodać, że starsze wersje nie są gorsze (szata graficzna kiedy otwierasz oczy bladym świtem i tak zawsze jest paskudna )... i bezpłatne
G900 (a właściwie toshiba) skłoniło mnie do zmiany firmy - chwała im za to
marcin_s3
261
Sprzęt: i8000, SG Note, Sandisk microSDHC 16 Gb
«
Odpowiedź #6 dnia:
Kwiecień 13, 2010, 11:17:41 »
Pocket WakeUp? OEM jest w qchence globalbusa. bardzo dobry soft. bardzo dobrze budzi utworem halloween prelude (także w romie globalbusa).
senseitbk
25
«
Odpowiedź #7 dnia:
Maj 08, 2010, 23:12:55 »
G-Alaram to chyba najlepszy budzik dla urządzeń mobilnych jaki powstał. Żałuję tylko że nie mam G-Sensora w Toshi. Świetna zabawa, szczególnie jak się go zapomni wyłączyć na wycieczce klasowej i budzi wszystkich w pokoju, gdy rozwiązuje się zadania z matmy (za każdym razem trudniejsze). Labirynty są za proste
A żeby nie było całkiem OffTop'a - Próbowałem ustawić jakiś dźwięk na budzik systemowy, ale nie dało rady. No cóż, nazwa Windows zobowiązuje do czegoś
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »