A ja Wam powiem tak,
Moim zdaniem Pda z androidem to nie to samo co z wm. Windowsik ma dużo zalet, dużo można w nim grzebać, dogrywać , instalować, itp, itd. W androidzie jest jak dla mnie mniej opcji. (Może to kwestia przyzwyczajenia).
Fakt, zaraz mi ktoś zarzuci, że przecież android szybciej chodzi itp. Ja mu na to, że fon z windem jest fonem z "duszą". Sam fakt odpowiedzi na pytanie "jaki to system?" jest zadowalający. Możesz wtedy odpowiedzieć zaszczytnym tonem: Chłopie, to jest telefon z WINDOWSEM.
(powiesz z ANDROIDEM to będzie się głowił co to jest ten android)
Jak dla mnie to mogę chwilę dłużej poczekać na załadowanie strony internetowej, czy załadowanie gry, ale zawsze wiem że oprócz PC z windem mam jeszcze PPC - też z windem xD-
Jeśli chodzi o andro to mogą na nim chodzić okurzacze, pralki, czy tostery, nie mam nic przeciwko.
Ps. A i jeszcze jedno Toshiba może i jest trochę stara (bo to w końcu 2008r) no ale proszę Was... W mojej budzie tylko ja mam takiego pda. Co 2gi ma właśnie takiego LG z andro i na każdym kroku biadoli, że ma mało pamięci, że mu gra zmuliła i wgl.
Czyli podsumowując: (MOJA OPINIA:)
Windows Mobile - 1
Android - 0,
Toshiba - 1
LG - 0