HTC i Toshiba

• 4 Odpowiedzi
  • 814 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline lukiblack

• 2
  • Sprzęt: Nokia N95
HTC i Toshiba
« dnia: Styczeń 01, 2010, 14:29:44 »
Witam,

Od kilku dni zastanawiam się jak można możliwie najlepiej odtworzyć na Tośce wygląd ekranu Today HTC. Nie pamiętam na jakim już forum znalazłem taki filmik
UltimateLaunch

do niego był komentarz że jest to zrobione przy użyciu Ultimate Launch. Oczywiście zacząłem szukać ale program okazał się tylko jedną z belek przy tym efekcie. Do tej pory przetestowałem HTC Home, Wisbar advance i HS++. Na tym ostatnim poprzestałem. W miarę jest możliwość odtworzenia takiego Today'a zastanawiam się czy istnieje możliwość wgrania suwaga blokady klawiatury - jak na filmiku.
Czy ktoś zrobił takie cudo na Tośkę ??

Jeżeli są jakieś inne bardziej efektowne sposoby na zmianę Toshiba Today w HTC Today to chętnie bym je poznał.

Pozdrawiam
Łukasz Leżuch

*

Offline orzo

• 1042
Odp: HTC i Toshiba
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 01, 2010, 15:12:58 »
blokada: S2U2 (nie jest to twór HTC, tylko Apple)
chcesz odtworzyć HTC home, a program HTC home Ci nie odpowiada? :O chyba że masz na myśli TouchFlo.. to pomoże zmiana romu na taki z wgotowaną manilą.
Mio P560 -> Toshiba G900 , iPod touch 2g -> Samsung Galaxy S2

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 01, 2010, 15:17:05 »
Taki ekran bez problemu mozna zrobic za pomoca wisbar advance desktop, zeby uzyskac cos na wzor htc home wystarczy... zainstalowac htc home i wlaczyc go jako wtyczke w wieśbarze.
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone

*

Offline WK89

• 343
  • Sprzęt: iPhone 2G 8GB
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:31:42 »
Mam takie pytanie czy wiecie skąd pobrac htc home działające na tosi testowałem kilka ale wiekszosc qvga albo vga a wvga co znalazłem to działa
HTC Hermes => Toshiba G900 => HTC Universal=> HTC Raphael=>Samsung OMNIA 8GB=> HTC Raphae=> Toshiba G910=>iPhone 2G 8GB

*

Offline Gothic

• 381
  • iPAQ h5550, iPAQ 214, Acer Liquid
  • Sprzęt: Acer Liquid A1
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:57:36 »
do niego był komentarz że jest to zrobione przy użyciu Ultimate Launch. Oczywiście zacząłem szukać ale program okazał się tylko jedną z belek przy tym efekcie.

Ultimate Launch nie jest jedną z belek przy efekcie, to ta wtyczka pozwala na przełączanie się między różnymi pluginami