budzik a profil "wibracja"

• 2 Odpowiedzi
  • 813 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline WaFel1985

• 979
  • Sprzęt: XIAOMI MI4S ;SGS3;2x6310i;SeLWW
budzik a profil "wibracja"
« dnia: Wrzesień 23, 2010, 21:58:52 »
mam taki problem w tosi.jak mam ja na wibracji to nie budzi dzwiekiem tylko sama wibra,niby wszystko ok ale...no wlasnie .w hermesie jak mam ustawiona wibre to i tak budzi dzwiekiem...w tosi nie mozna tak ustawic...zalezy mi na tym by bylo tak jak w hermie bo wieczorem wylaczam dzwieki zeby corka sie nie zbudzila jak tel zadzwoni ale rano ciezko wstac jak budzik tylko wibruje.idzie cos z tym zrobic?mam rom ugotowany wlasnorecznie w kuchni globalbusa 6.1.mialem pare innych romow i tak samo byla.jest na to jakies rozwiazanie??jakis  .cabik albo cos...

*

Offline anonim001

• **
  • 204
  • Victory is mine!
  • Sprzęt: Treo 600-> Wizard-> G900-> Raphael
Odp: budzik a profil "wibracja"
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 23, 2010, 22:59:27 »
Pewnie jakiś program ma taką opcję, ale w systemie to tylko przez Internet da się włączyć dźwięk na urządzeniu z dźwiękiem wyłączonym (usługa MyPhone od Microsoftu) i to działa tylko na oryginalnym ROMie. Swoją drogą dziwne, że na jakimś telefonie z WM działa budzik przy wyłączonym dźwięku. Jak dotąd każde urządzenie, z jakim się spotkałem wyświetlało ostrzeżenie przy ustawianiu budzika z wyłączonym dźwiękiem że będzie słyszalny dopiero po jego włączeniu.

*

Offline stelma6

• **
  • 131
  • Sprzęt: Omnia II (i8000) + S55
Odp: budzik a profil "wibracja"
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 23, 2010, 23:47:41 »
Do budzika spróbuj programu GAlarm, bo tylko to jest jedyny budzik dla WM z którego korzystałem i działał jak powinien (prawie) bo na G900 nie dało się wibracji włączyć :/