1.Wiecej szczegolow apropos systemu podam pozniej jak wroce z pracy.
6.1 to 6.1, szczegóły to kto je tworzył i jakie to wersje- może PL a może WWE, może rom globala 1.31 a może 1.35... Wiesz, z tym jest jak z batonami- jedni lubią Marsy a inni Snickersy, jeden poleci 6.1 C&C a drugi 6.5, jeszcze inny poleci twory innych osób, najlepiej samemu potestować i zobaczyć co komu pasuje

3. Chodzi o to ze kabelka nie mam w zestawie dlatego tez zadalem to pytanie.
Chyba tylko od zasilania jest inaczej, a połączenie Tośka- komp styka zwykły kabel- przynajmniej ja tak uważam i tak mi się wydaje ;]
4. Chodzilo mi oczywiscie o przesylanie danych, robienie kopii zapasowych itd
Activesync styka z officem, do robienia kopii PIM wystarczy PIMBackup, dodatkowo mogę polecić microsoftową usługę online - MyPhone (albo łącznie albo oddzielnie pisanie, nie pamiętam) - zakładasz konto i wszystko trafia na serwer, do tego cała usługa działa naprawdę pioruńsko szybko, mi ponad 3k esów i prawie 200 kontaktów zrzuciło na serwer w kilka sekund, aż sam się zdziwiłem, jedyny minus- coś nie trybi z folderami esków, przez co ominęło kolejne 3k smsów

Wiesz jak to jest- wiedza, którą sam nabędziesz studiując wszystkie tematy będzie o wiele pełniejsza niż wiedza, którą będziesz miał podaną na tacy

Ja też zaczynałem swoją przygodę z PDA o Tośki i pamiętam jeszcze dobrze, że początki były trudne, ale jakoś powoli wszystko ogarniałem i trochę to wkurza, gdy co chwilę widzi się podobne tematy, gdzie rozwiązanie i odpowiedzi na pytania to przeważnie znajduje się w przyklejonych tematach
I tak jestem pod wrażaniem pracy modów- ja bym dawno zaczął wlepiać ostrzeżenia za powtarzające się pytania...
I na koniec- szukajcie a znajdziecie- najlepiej przez google z odpowiednimi frazami, bo szukajka forumowa nie jest zbyt dokładna