Siema!
Mam problem z połączeniem się z siecią bezprzewodową w domu. Posiadam router d-link DI-524, jest on skonfigurowany, sieć jest zabezpieczona hasłem( szyfrowanie danych WEP). Mam podłączone do niej 2 laptopy i jeden komputer stacjonarny. Na nich wszystko jest w porządku, nie ma problemu z łączeniem. Również Nokia e51 mojego brata nie ma żadnego problemu z połączeniem się.
Niestety w mojej toshibie, występuje problem.

PDA znajduje sieć, łączy się z nią, i wszystko wydaje się byc w porządku. Lecz niestety gdy wchodzę w operę/ internet explorer/ skyfire/ gadu-gadu urządzenie niby próbuje nawiązywać łączność, lecz nic się nie dzieje, tak jakby łączył się w nieskończoność. Dane się chyba nie przesyłają. Przez to nie mogę przeglądać internetu. Jednak telefon przynajmniej na chwile łapie łączność z siecią, gdyż w SPB mobile shell 3.0 zdarza się, że przy niektórych próbach połącznenia aktualizuje pogodę.
Nie pomógł ani hard reset ani zmiana romu, zawsze to samo. Szukałem w archiwum, lecz nie znalazłem rozwiązania mojego problemu. Mam nadzieję, że wy mi pomożecie.

Z góry dzięki za odpowiedź
Barthez1992