funkcje zestawu głośnomówiącego bluetooth

• 0 Odpowiedzi
  • 687 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

funkcje zestawu głośnomówiącego bluetooth
« dnia: Lipiec 26, 2010, 00:39:15 »
Witam, ostatnio zakupiłem taki oto zestaw głośnomówiący: http://allegro.pl/item1157498267_zestaw_bluetooth_oled_do_auta_se_hcb_150_fv22.html
Według opisu to super sprawa ale jednak nie działa to tak jak bym chciał. Na wstępie powiem że mam aktualny rom C&C. Urządzenia są sparowane, ale jeżeli np zestaw zostawię włączony w aucie to po ponownym przyjściu urządzenia nie widzą się. Wystarczy wybrać jakiś numer na zestawie aby go znalazł, ale jednak myślałem że po wejściu w zasięg od razu go będzie łapał (bluetooth ustawiony na włączony i wykrywalny). Urządzenie teoretycznie obsługuje listę kontaktów, w praktyce po 2 minutach wyświetlania klepsydry znajduję 1 kontakt o nazwie g900 bez numeru. Działa na szczęście wyświetlanie ostatnio wybieranych numerów, ale ładuje się to strasznie długo i numery te są bez nazw. Po odpaleniu Voice Commandera dostaję komunikat: Device is not Supported :/ Poza tym zestawik działa bardzo fajnie, dźwięk jest bardzo ok, ale myślałem że lepiej będę mógł wykorzystać jego funkcję. Jak by ktoś miał jakieś sugestię to proszę o odpowiedź.