Bo wolę jak ściągacie z chomika, mam wtedy info o ilości ściągnięć. Ale jak bardzo chcecie to możecie wrzucić na inny serwer 
Jak na razie są 4 ściągnięcia bez Manilli i 7 ściągnięć z Manillą, w tym moje z dzisiaj (jak sprawdzałem 2 dni temu z manillą było 6 pobrań). W sumie 11. Każda z tych osób musiała za to zapłacić te jakieś grosze. A bez płacenia ściągających mogłoby być kilka razy więcej, ktoś może dodatkowo wspomóc Ciebie bezpośrednio, byłoby też więcej testerów.
Jeśli chodzi o sam rom, to zainstalował się bez problemu i od 2 godzin działa dobrze. Nie wiedziałem, że Tośka potrafi być taka szybka, chociaż chyba zwyczajnie miałem pecha, że wcześniejszy polecany na forum rom był niedopracowany i bardzo zwalniał po wybudzeniu - do 104 Mhz. Tak się bujałem z tym przez kilka miesięcy.
Więc nie ma problemów z szybkim pisaniem, program do odtwarzania filmów chodzi jak burza i właśnie ściągam sobie coś do obejrzenia przed zaśnięciem. Do oglądania seriali idealne. Manila działa dobrze.
Oczywiście pierwszą rzeczą było wyłączenie tego dziwnego T9 (może kiedyś jeszcze dam mu szansę), zwraca uwagę także powiększony X oraz ok w górnym prawym rogu, jednak dla mnie to plus, bo rzadko używam rysika, więc łatwiej trafić paluchem.
Bardzo się cieszę, że jest dostępny aktualizowany rom z Manillą. W razie problemów będę pisał, a jak pochodzi jakiś czas to też napiszę i postawę colę autorowi

Tylko niech autor wrzuci to na ogólnodostępny serwer, musiałem wysyłać sms-a na jakieś coś aby pobrać ten rom, a tak już byłoby 2,44 więcej na colę dla autora ;p