telefon/sms/rozmowy - przydatne programiki ułatwiające kożystanie z telefonu

• 7 Odpowiedzi
  • 1007 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ipower

• *
  • 68
  • G900
tak jak  temacie możecie coś doradzić??? nie wiem czy to dobry dział(ewentualnie prosze o przeniesienie)

Odp: telefon/sms/rozmowy - przydatne programiki ułatwiające kożystanie z telefonu
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 29, 2008, 22:20:47 »
Inesoft Phone 4.2 bez tego moim zdaniem nie da sie dzwonic, korzystac z ksiazki tel,

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
Odp: telefon/sms/rozmowy - przydatne programiki ułatwiające kożystanie z telefonu
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 30, 2008, 14:56:29 »
ipower moze powiedz czego potrzebujesz, bo programow ulatwiajacych korzystanie z telefonu jest malo. Najwiecej jest skinow do ksiazki telefonicznej i dialpad.
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone

*

Offline barthek

• 265
Odp: telefon/sms/rozmowy - przydatne programiki ułatwiające kożystanie z telefon
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 30, 2008, 17:45:51 »
fring 3.24 - darmowe połączenia w strefie WiFi
+ jakiś program do blokowania niechcianych połączeń

*

Offline virusotron

• Ekspert Toshiba g900
  • 1408
  • Sprzęt: g900 -> złomnia 2 ;)
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 31, 2008, 00:51:21 »
ka do odbierania rozmow kozystam z...... S2U2 bo ma fajny CALL ID  a do dzwonkow uzywam ringo a sms cztam odrazu z manily.....mi sie ten mix podoba....
NIE pomagam na PW, GG od tego jest forum!

*

Offline ipower

• *
  • 68
  • G900
Odp: telefon/sms/rozmowy - przydatne programiki ułatwiające kożystanie z telefon
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 02, 2009, 11:31:41 »
chodzi mi tutaj o program który ułatwi w jakiś sposób odbieranie\odpowiadanie na smsy czy rozmowy(chodzi mi tu m.in o szybkość)(mam tweaka na 520mhz).  Przyznam sie że  funkcja telefonu jest niewygodna na tosi. A poza tym czasem kiedy szybko potrzebuje coś znaleźć też przydało by sie jakieś menu(typowo telefoniczne) do obsługi klawiszem kierunkowym jest coś takiego?? od razu mówię że manila 2D itp odpada.
Przechowuje sporo danych na toshibie i nie cierpie siedzieć nad eksploratorem i przeszukiwać masy katalogów za każdą drobnostką...
najlepiej jakby dostęp bo wszystkich najpotrzebniejszych mi rzeczy(programy,bt, wifi on/off,sms,poczta, dostemp do neta i ustawień miał na today

aha denerwuje mnie że jak dostane smsa cieżko dostać sie do skrzynki odbiorczej i mruga dioda do puki (w skrzynce) nie otworze wiadomości
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2009, 12:07:48 wysłana przez ipower »

*

Offline miba

• 4050
  • Sprzęt: Toshiba G900, doszedł x51v
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 02, 2009, 12:19:16 »
Wystarczy chyba jak belka powiadomienia o sms się pojawia rozwinąć menu z prawej strony i wybrać "zapisz jako przeczytane"

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 02, 2009, 12:20:57 »
na pewno wystarczy :ok: