folia? sciagnac czy nie?

• 3 Odpowiedzi
  • 723 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kowall91

• 19
  • Reggae muzyka, dusz dotyka, otwiera nam umysły...
folia? sciagnac czy nie?
« dnia: Luty 17, 2009, 21:02:13 »
witam kupiłem ostatnio toske i ma ona folie niestety jest trochę porysowana i ma kilka paprochów, na rogach lekko jakby pocięta czy coś, jest taka trochę niejaka w sumie nie przeszkadza ale chciał bym ja ściągać, tylko jest 1 problem ta folia jest klejowa (tak mi powiedział poprzedni właściciel) to jak myślicie ściągnąć czy nie?, i jak ściągnąć to da rade w podobny sposób co folie brando się ściąga (taśma na krawędzi?) czy może jej nie ściągać ponieważ zapewne nie będę miał tej toski dłużej niż 3 miesiące(lubię zmieniać sprzęt) to w sumie nie opłaca się kupować nowej foli ale ta jest trochę denerwująca ;/. aha a i czy podczas ściągania nie uszkodzi się dotyk?

*

Offline swistakd4

• **
  • 101
Odp: folia? sciagnac czy nie?
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 17, 2009, 21:06:16 »
Jak juz sciagac to od razu zakładaj nowa ja dałem 10 zł za 2 w komisie i juz sciagałem takie z klejem i dotyk działał musisz bardzo powoli i równo ciagnac a najlepiej wykałaczka na rogu odklej i potem palcami

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 18, 2009, 20:09:31 »
Lepiej ściągnąć. Ja dałem na allegro za 2 folie i szmatkę ok25zl plus 5zl przesyłka fajnie i łatwo się ją zakłada

*

Offline apache4

• 745
  • Sprzęt: Toshiba G900 + Toshiba M400 + Motorola Milestone
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 18, 2009, 21:27:20 »
Ze swojej strony polecę BRANDO Protector plus / ultra clean + zwykła szmateczka z mikrofibry.
Cena spora, ale moja folia ma 7 miesięcy i wciąż ładnie wygląda
It's beyond your imagination