Witam
Od razu mówię, że to pierwszy raz, kiedy krzyczę o coś na forum, więc proszę o wyrozumiałość.
Od miesiąca jestem posiadaczem g900 i jakieś 2 dni temu pojawił się problem, którego po prostu nie rozumiem. Do tej pory wszystko działało jak trzeba (narzekać mogłem tylko na - pożal się Boże - "niską" jakość filmików powstających przy użyciu kamery), ale nie mogę zsynchronizować tośki z komputerem. Do tej pory używałem do tego Centrum obsługi urządzeń z systemem Windows Mobile ( nie mogę tego robić tradycyjnie ActiveSynciem, bo używam Visty, a takowy na niej nie działa). W firewallu wszystko poustawiane jak trzeba, próbowałem przy wyłączonej zaporze i też nic to nie dawało. Centrum wywala mi, że urządzenie nie jest podłączone. Sądziłem, że może coś nie tak jest z usb, ale gdy przestawiłem tośkę w tryb pamięci masowej usb o dziwo komputer ją wykrył. Ma ktoś jakiś pomysł, co mogło się stać? Nie zmieniałem nic w komputerze ani w aparacie, w końcu poszedł hard reset - a Vista nadal nie widzi aparatu tak, jak widziała jeszcze przed kilkoma dniami - a konretnie do instalacji mobilnegoGG, bo wtedy bodajże korzystałem ostatni raz z połączenia przez usb.
Z góry dziękuję za pomoc, przepraszam i pozdrawiam serdecznie
Ksunlight